انار جز ۱۰ میوه برتر دنیاست و از مرغوب ترین میو های جهان محسوب می شود. در معدود کشورهای جهان مانند ایران،پاکستان،عراق، افغانستان،ترکیه کشت می شود. دانه های آن قرمز،سفید و رنگی ما بین این دو دارد. رنگ پوست آن نیز اغلب قرمز وگاهی سیاه و یا زرد می باشد. نی ریز،شهرضا،فردوس،ساوه،تنگ سیاب کوهدشت،بهشهر از […]
انار جز ۱۰ میوه برتر دنیاست و از مرغوب ترین میو های جهان محسوب می شود. در معدود کشورهای جهان مانند ایران،پاکستان،عراق، افغانستان،ترکیه کشت می شود. دانه های آن قرمز،سفید و رنگی ما بین این دو دارد. رنگ پوست آن نیز اغلب قرمز وگاهی سیاه و یا زرد می باشد.
نی ریز،شهرضا،فردوس،ساوه،تنگ سیاب کوهدشت،بهشهر از بزرگترین تولید کنندگان انار در ایران هستند. بیش از ۷۰۰ نوع انار در کلکسیون مرکز تحقیقات کشاورزی یزد موجود می باشد.
اَنار تقریبا در هر خاکی و هر آب و هوایی رشد می کند و میوه می دهد. در زمان رسیدن آن آب زیاد باعث ترک خوردن انار می شود. باد خشک،گرمای زیاد و سرمای تا منفی ۱۰ درجه را تحمل می کند.
۲۰ درصد آنرا روغن طبیعی تشکیل می دهد. بیشترین میزان این روغن امگا ۳ و اسید لینولئیک می باشد. پروتئین،ویتامین،مواد معدنی،پروتئین، پلی فنل ها و مواد معدنی نیز در آن یافت می شود. پالپ اَنار بسیار کم است، محاسبه ارزش غذایی آن بر اساس هسته ها صورت می پذیرد. ۱۰۰ گرم آن ۷۲ کالری دارد.
با دیگر محصولات باغهای نجفآباد آشنا شوید
از سایت موسسه فرهنگی هنری فرهنگ سازان معاصر دیدن کنید