مغفول ماندن ظرفیتهای تاریخی و طبیعی گلدشت برای سرمایهگذاری محمدمهدی فردوس شهردار گلدشت در مورد ظرفیتهای تاریخی و طبیعی گلدشت گفت: شهر گلدشت فرصتها و ظرفیتهای متنوعی با بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار مساحت و بیش از ۳ هزار باغهای مختلف را برای سرمایهگذاری داراست. پروژه بزرگ میدان میوه و ترهبار گلدشت به […]
محمدمهدی فردوس شهردار گلدشت در مورد ظرفیتهای تاریخی و طبیعی گلدشت گفت: شهر گلدشت فرصتها و ظرفیتهای متنوعی با بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار مساحت و بیش از ۳ هزار باغهای مختلف را برای سرمایهگذاری داراست. پروژه بزرگ میدان میوه و ترهبار گلدشت به بهرهبرداری رسیده است. تولید محصولات متنوع کشاورزی و باغ های گسترده شهر ظرفیت خوبی برای گردشگری فراهم کرده است.
همچنین فرصتهای مختلفی در حوزه گردشگری در شهر گلدشت وجود دارد از جمله قلعه تاریخی قلعهسفید که متعلق به عهد صفویه است. این قلعه به دلیل سالم بودن بسیاری از خانهها کم نظیر است و ظرفیت بسیار خوبی برای سرمایهگذاری حوزه گردشگری و تبدیل شدن به یک بومگردی برند و مطرح است.
یکی دیگر از جاذبههای گردشگری شهر گلدشت مجموعه گردشگری پارک کوهستانی با مساحت ۲۵ هکتار است. این پارک با استقبال گردشگران مواجه است و ظرفیت خوبی برای سرمایهگذاری در حوزههای ورزشی، تفریحی و ایجاد رستوان را دارا میباشد.
این شهر ظرفیت ویژه برای سرمایهگذاری در حوزههای مختلف گردشگری دارد و شهرکهای کشاورزی و گردشگری یکی از فرصتهای ویژه برای سرمایهگذاران است و شهرداری گلدشت از سرمایهگذاران این حوزه حمایت میکند و فرش قرمز خود را برای سرمایهگذران پهن کرده است. و تسهیلات مختلف و متعددی برای سرمایهگذاران در شهرداری گلدشت در نظرگرفته شده است.
غلامحسین زاده
محسن مظاهری، رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری شهرستان تیران و کرون گفت : برای عرضه و فروش بهتر محصولات صنایع دستی به دنبال ایجاد بازارچه صنایع دستی و تاسیس خانه هنرمندان صنعتکار هستیم. نخسین مشکل این بخش مشکل عرضه و نبود بازار فروش است به طوریکه هنرمندان صنایع دستی نمیتوانند محصولات خود را برای فروش بگذارند. دومین مشکل عدم وجود محل نمایشگاه و بازارچه فروش است تا صنعتگران بتوانند محصولات تولیدی خود را برای فروش در معرض دید عموم قرار دهند.
برخی هنرمندان صنایع دستی به دلیل مشکلات مالی درخواست دریافت تسهیلات دارند که تلاش هستیم برای آنان انجام دهیم. از نظر تولید محصولات دستی و کیفیت کارها مشکلی وجود ندارد و هنرمندان در بیشتر رشتهها مشغول هستند.
اگر محل مناسبی برای فروش صنایعدستی وجود داشتهباشد هنرمندان بهراحتی میتوانند محصولات خود را به فروش برسانند وبه این ترتیب برای تولید مجدد محصولات با مشکل مواجه نمیشوند. در جلساتی که با فرمانداری و شهرداری برگزار شده است که در محل پارک آزادگان بازارچه مناسب برای فروش محصولات صنایع دستی و محلی ایجاد شود که هنوز به نتیجه نرسیده است زیرا بار مالی زیادی ایجاد میکند اما در تلاش هستیم که با برگزاری جلسات مداوم راهکار مناسبی پیدا کنیم. البته بخش خصوصی و سرمایهگذاران میتوانند برای حل این مشکل اقدام کنند تا بتوانیم محل مناسبی برای فروش صنایعدستی هنرمندان ایجاد شود. البته تاکنون سرمایهگذاری در این باره پیدا نکرده ایم زیرا احتمال میدهند سوددهی آن کم باشد.
تاکنون تلاش خود را در دو فاز پیش بردهایم، وهله اول بازارچه صنایع دستی داشته باشیم و در وهله دوم در قالب یک خانه قدیمی و سنتی خانه هنرمندان ایجاد کنیم. برای راهاندازی خانه هنرمندان حداقل ۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که یک خانه قدیمی خریداری ومرمت شود و مرکز تولید و فروش صنایعدستی باشد. برای راهاندازی بازارچه به بیش از ۲۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم تا زمینی را در اختیار شهرداری است برای انجام این کار اختصای دهیم. اکنون بیش از ۲۰۰ هنرمند در بخش صنایعدستی در ۲۵ کارگاه در تیران و کرون مشغول فعالیت هستند.
اشرف زاده
عبدالرسول امامی شهردار نجفآباد در دفتر خویش میزبان دکتر ابوالفضل ابوترابی نماینده مردم شهرستان های تیران و کرون بود.در این جلسه مهندس حجتی خزانهدار و سخنگوی شورای اسلامی شهر نجفآباد ، مهندس کشاورز معاون برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی ، مهندس موسویان معاون امور زیربنایی و حمل و نقل شهری، سلیمی مسئول دفتر نماینده شهرستان حضور داشتند که درباره بررسی ایستگاه مجاور دانشگاه پیام نور و پیش بینی دسترسی های سواره و پیاده مناسب مسیر این ایستگاه بحث و گفتگو شد.
همچنین آمادگی های مورد نیاز برای شروع فاز اول پروژه و پیگیری جلسات مشترک با شهرداری اصفهان جهت تعیین و تکلیف قطعه واقع شده در حریم شهر اصفهان از دیگر مواردی بود که در این جلسه مورد توجه قرار گرفت و مقرر شد تمامی این مباحث در دستور کار شهرداری نجفآباد قرار گیرد و گزارش اقدامات صورت گرفته تا یک ماه دیگر در جلسه آتی ارائه گردد.
از سایت موسسه فرهنگی هنری فرهنگ سازان معاصر دیدن کنید
متن خبر را در هفته نامه دیباگران به صورت چاپ شده مشاهده کنید.