بازیگری شغلی مطلوب و پرهیاجان و جذاب برای بسیاری از افراد می باشد. به معنای بخشیدن جان به شخصیت های نوشته شده توسط نویسنده در فیلم یا نمایش می باشد. بازیگَر با بکار گیری تمام آموزش ها و تجربیاتش با حرکات و کلمات تمام تلاش خود را برای طبیعی نشان دادن نقش خود انجام می […]
بازیگری شغلی مطلوب و پرهیاجان و جذاب برای بسیاری از افراد می باشد. به معنای بخشیدن جان به شخصیت های نوشته شده توسط نویسنده در فیلم یا نمایش می باشد.
بازیگَر با بکار گیری تمام آموزش ها و تجربیاتش با حرکات و کلمات تمام تلاش خود را برای طبیعی نشان دادن نقش خود انجام می دهد.
حضور در اجتماعات ، جامعه شناسی،مردم شناسی از فاکتورهای مهم مورد نیاز یک بازیگَر حرفه ایی می باشد. این عوامل به ایفای نقش وی بهتر و بیشتر کمک خواهد کرد.
هوش بالا، قدرت یادگیری زیاد، قدرت پذیرش انتقاد و … برخی از ملزومات ورود به این حرفه می باشد. یک بازیگَر خوب کسی است که توانایی ایفای نقش در زانرهای مختلف را داشته باشد. بازیگر باید توانایی ایفای نقش را به گونه ایی داشته باشد که برای مخاطب بارور پذیر باشد. مطالعه، تحقیق، تمرین، ممارست، علاقه و عشق و … مواردی هستند که به بازیگَر در ایفای نقش کمک می کند.
بازیگری علیرغم ظاهر زیبا و جذاب شرایط کاری سخت و دشواری دارد،از جمله:
در قدیم بازیگران با کسب تجربه از طریق آموزش های تجربی و عملی در صحنه تئاتر به سینما یا تلویزیون راه پیدا می کردند،
و عده کمی با تحصیل و از طریق رشته دانشگاهی به این حرفه وارد می شدند،
اما امروزه معمولا ورود به این عرصه از طریق تحصیلات مرتبط انجام می شود،
رشته هایی مانند بازیگری، کارگردانی، ادبیات نمایشی و …. که آموزش های عملی و تئوری همزمان را در خود دارد،
البته هنز هم تعداد قابل توجهی با استعداد ذاتی و آموزش دوره های کارگاهی در اموزشگاه های آزاد بازیگری به این حرفه وارد می شوند،
و بعد از گذراندن دوره با تست بازیگری توسط کارگردان یا تیم کارگردانی وارد حرفه بازیگری می شوند.
از سایت موسسه فرهنگی هنری فرهنگ سازان معاصر دیدن کنید.