تزریق واکسن در نجفآباد رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان نجفآباد، علیرضا غیور گفت:در ابتدای طرح واکسیناسیون کرونا با تلاشهای شبانهروزی همکارانم با سرعت به نقطه مناسبی از فراگیری تزریق واکسن رسیدیم اما در حال حاضر با توجه به فعال بودن ۵۴ مرکز و وجود امکانات و زیرساختهای مناسب این طرح به آهستگی پیش میرود. […]
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان نجفآباد، علیرضا غیور گفت:در ابتدای طرح واکسیناسیون کرونا با تلاشهای شبانهروزی همکارانم با سرعت به نقطه مناسبی از فراگیری تزریق واکسن رسیدیم اما در حال حاضر با توجه به فعال بودن ۵۴ مرکز و وجود امکانات و زیرساختهای مناسب این طرح به آهستگی پیش میرود.
بیشتر از ۷۵ درصد از افراد نجفآباد واکسینه شدهاند و همواره در حال تلاش هستیم که این میزان به درصد بیشتری افزایش پیدا کند. طرح اجرای شهدای سلامت در شهرستان آغاز شدهاست و آموزش و اطلاعرسانی، جلب حمایت و برنامه های تشویقی، تسهیل دسترسی به خدمات واکسیناسیون،اکسیناسیون عموم مردم، اصناف، مدارس و کارکنان ادارات، محدودیت های هوشمند و نظارت و پایش اطلاعات از محور های اصلی این طرح هستند.
علیرضا خاکسار، مدیر عامل سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری نجف آباد گفت در ادامه فعالیت و فرهنگسازی این رسانه شهری و به مناسبت هفته دفاع مقدس و پاسداشت مقام شهدای شهر نجفآباد، تصویر تعدادی از سرداران شهید دفاع مقدس بر سطح تابلوهای شهری نقش بسته است.
سرداران پرافتخاری همچون احمد و ابوالقاسم حجتی، غلامرضا صالحی، حسن سرباز، احمد محمدی، محمدعلی عباسیان، مصطفی تقیجراح، حسین پارسا، عباسعلی سالمی و …. که برای شهروندان یادآور دوران پرافتخار دفاع جانانه از مهین اسلامی به تصویر درآمدهاند.
علیرضا خاکسار، مدیر عامل سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری نجف آباد گفت: سری سوم از پنچاه و دومین نوبت از تابلوهای فرهنگ شهروندی به مساله مهم تامین بعضی نیازهای اساسی شهری با کاهش هزینههای جمعآوری زباله میپردازد.
در دو سری گذشته این نوبت به خصوص در فضای مجازی نتایج و بازخورد مثبت مشاهده شد. کاهش هزینه جمعآوری زباله از جنبه مالی و در نهایت اقداماتی عمرانی و فرهنگی مرتبط با زندگی روزمره شهروندان محور اصلی این سری است.
بر طبق آمار و برآورد مالی صورت گرفته خدمات شهری شهرداری نجفآباد، جمعآوری زباله ماهانه بیش از ۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان برای مناطق پنجگانه برای شهرداری هزینه به دنبال دارد که با کاهش این هزینه قابل توجه میتوان در دیگر بخشهای شهری ارائه خدمات نمود.
در این سری تلاش شد با بیان صریح و تاکید تصویری بر دو فاکتور هزینه جمعآوری زباله و اقدامات جایگزین این خدمات در قالب مواردی مانند تجهیز و نوسازی ناوگان حمل و نقل شهری، ساخت بوستان و پارک های شهری، ساخت خیابان و عملیات روکش آسفالت و ساخت مراکز فرهنگی مانند فرهنگسرا و کتابخانه به صورت علائم بصری تأثیرگذار، اهمیت این موضوع در معرض دید عموم قرار گیرد.
سمیه طالب
از سایت موسسه فرهنگی هنری فرهنگ سازان معاصر دیدن کنید
متن خبر را در هفته نامه دیباگران به صورت چاپ شده مشاهده کنید.