بنا بر اعلام مسوولان طی ماهها و هفته های گذشته وضعیت تزریق واکسن کرونا سرعت بیشتری به خود گرفته است و این درحالی است که برخی از افراد گروههای سنی فراخوان شده برای تزریق واکسن با ناآگاهی و گاه تحت تاثیر تبلیغات نادرست و غیرعلمی دچار واکسن هراسی شده و از این امر سرباز می زنند. طبق اعلام […]
بنا بر اعلام مسوولان طی ماهها و هفته های گذشته وضعیت تزریق واکسن کرونا سرعت بیشتری به خود گرفته است و این درحالی است که برخی از افراد گروههای سنی فراخوان شده برای تزریق واکسن با ناآگاهی و گاه تحت تاثیر تبلیغات نادرست و غیرعلمی دچار واکسن هراسی شده و از این امر سرباز می زنند.
طبق اعلام وزارت بهداشت و بر اساس آخرین رنگبندی کرونایی شهرهای کشور هم اکنون تعداد شهرهای قرمز کرونایی به ۲۴۶ شهرستان کاهش یافت، بر این مبنا، ۲۴۶ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۴۴ شهرستان در وضعیت نارنجی و ۵۸ شهرستان در وضعیت زرد هستند.
تاکنون واکسنهای ایرانی تزریق شده عوارض بسیار ناچیزی داشته است و شهروندان از لحاظ واکسنهای کرونا باید اطمینان خاطر داشته باشند، زیرا تاکنون عوارض خاصی مشاهده نشده است.
این در حالی است که برای در امان ماندن از ابتلا به کرونا باید میزان قابل قبولی از واکسیناسیون انجام گیرد، تا بتوان به پایان پاندمی کرونا امیدوار بود، در این میان کشورهایی که پوشش بالایی از واکسناسیون داشتند، به سمت عدم استفاده از ماسک پیش رفتند و همین مسائل نیز دوباره دردسرد ساز شد، چرا که متخصصان امر بر این باورند برای قطع زنجیره کامل این بیماری و در صورت تزریق واکسن نیز باید همچنان پروتکل های بهداشتی را رعایت کرد.
مطالعات مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای آمریکا نیز نشان می دهد که واکسیناسیون می تواند مصونیت قابل ملاحظه ای را در برابر ویروس دلتا کرونا نشان دهد و این موضوع از اهمیت روز افزون دریافت واکسن حکایت دارد.
از طرفی به این نکته مهم باید توجه داشت، بعد از تزریق واکسن کرونا، احتمال ابتلا به این بیماری باز هم وجود دارد اما افراد واکسینه، کمتر بستری می شوند و در صورت ابتلا و بستری نیز جان خود را از دست نمی دهند.