مخاطرات جدی خرید دارو به صورت آنلاین امروزه گرایش مردم به خرید های آنلاین و اینترنتی بسیار زیاد است و این کار محاسن زیادی را به همراه دارد، اما گاهی اوقات مساله سلامت افراد مطرح بوده و ممکن است خرید کالاهای سلامت عوارض و خطرات جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد. بنابراین توجه به […]
امروزه گرایش مردم به خرید های آنلاین و اینترنتی بسیار زیاد است و این کار محاسن زیادی را به همراه دارد، اما گاهی اوقات مساله سلامت افراد مطرح بوده و ممکن است خرید کالاهای سلامت عوارض و خطرات جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد. بنابراین توجه به نکات زیر ضروری است:
بررسی کنید که معامله قانونی باشد و از سایت های معتبر و شناخته شده استفاده کنید.
لطفا هر برنامه ای را نصب نکنید یا از هرجا برنامه دانلود نکنید.
استفاده از یک رمز عبور قوی که شامل اعداد، حروف و کاراکترهای اختصاصی باشد.
تمام وب سایت هایی که دارای این نماد باشند دارای مجوز فعالیت و امن میباشد.
همه سایت هایی که در زمینه جابهجایی پول فعالیت دارند مثل سایت های بانکها و درگاههای پرداخت آنلاین، اول آدرسشان با https:// شروع میشود نه با http://
یک کارت بانکی را برای تمام خریدهایتان اختصاص دهید.
اگر از مکان های عمومی برای ورود به سیستم بانکی یا خرید استفاده میکنید، حتما از کلیدهای مجازی خود سایت استفاده نمایید.
قبل از خرید مطمئن شوید که نرم افزارهای امنیتی شما مثل آنتی ویروس و دیوار آتشین فعال بوده و به آخرین نسخه بروزرسانی شده باشد.
هر محتوایی اعم از تصویر، صوت، متن یا ویدئو نیاز به تحقیق در مورد سازنده آن، کانال پخش محتوا، اهداف و…. دارد. مطالب موجود در فضای مجازی ممکن است صحیح یا غلط باشد و تشخیص آن نیاز به تحقیق دارد.
روش احراز هویت دو مرحله ای روشی است که در اغلب پیام رسان ها و سایت ها به عنوان یک راهکار قوی برای جلوگیری از هک شدن حساب کاربری و امنیت بیشتر کاربر می باشد.
شبکه های وایفای رایگان خطرات بسیار زیادی را ممکن است به همراه داشته باشند. کاربرانی که به این شبکه ها متصل می شوند هر لحظه در معرض هک و سرقت تمام اطلاعات دستگاه خود هستند و در واقع دسترسی کاملی از دستگاه خود به ایجاد کننده شبکه وایفای داده اند.
اخیرا افراد کلاهبرداری با روش هایی جدید و باورپذیر اقدام به فریب کاربران و خالی کردن حساب های آن ا می کنند. این افراد با پیامک های جعلی با مضامین برنده شدن شما در قرعه کشی یا تماس صوتی و معرفی سمت های جعلی مانند کارمند بانک و… سعی در تطمیع و فریب افراد و کشاندن آن ها پای دستگاه خودپراز دارند و پس از حضور کاربر در موقعیت دستگاه، با شگردهایی حساب بانکی افراد را خالی نموده و موجب فریب و سرخوردگی افراد می شوند؛ یا در بعضی پیامک ها نظیر دریافت کارت سوخت ، کارت سلامت یا دریافت سود سهام عدالت، لینک درگاه های بانکی جعلی را برای افراد ارسال و از آنها تقاضای دریافت وجه میکنند. باید توجه داشته باشیم که به اینگونه پیامک ها اعتنایی نکنیم و روی لینک های ارسالی آنها کلیک نکنیم و چنانچه واقعا در قرعه کشی ای هم برنده شدیم، اعلام شماره حساب کافی است و هیچگونه رمز و اطلاعات دیگری را به افراد سودجو ندهیم.