توسعه فضای ورزشی با چمن مصنوعی در استان اصفهان حسین محمودیه، رئیس اداره فنی مهندسی اداره کل ورزش و جوانان اصفهان در مورد فضای ورزشی و توسعه آن گفت: به دلیل کمبود آب و خشکسالی در استان اصفهان و لزوم بر صرفهجویی هر چه بیشتر آب، توسعه زمینهای چمن مصنوعی به جای چمن طبیعی در […]
حسین محمودیه، رئیس اداره فنی مهندسی اداره کل ورزش و جوانان اصفهان در مورد فضای ورزشی و توسعه آن گفت: به دلیل کمبود آب و خشکسالی در استان اصفهان و لزوم بر صرفهجویی هر چه بیشتر آب، توسعه زمینهای چمن مصنوعی به جای چمن طبیعی در دستور کار قرار گرفته است.
این طرح شامل زمینهای فوتبال چمن مصنوعی در شهرستانهای سمیرم، علویجه و هرند در بخش مهردشت شهرستان نجفآباد است که هر کدام از این زمینها حدود ۱۰ هزار مترمربع مساحت دارد که تاکنون پیشرفتهای قابل توجهی داشته است.
۲ میلیون مترمربع فضای ورزشی در استان اصفهان وجود دارد که به ازای هر یک دهم افزایش سرانه ورزشی باید ۵۰۰ هزار مترمربع فضا به استان اضافه شود که ۱۵۰ هزار مترمربع آن باید سرپوشیده باشد.
سمیه طالب
همزمان با هفته تربیتبدنی، دکتر یدالله عابدی مدیر آموزشوپرورش شهرستان نجف آباد همراه با جمعی از مسئولین آموزشوپرورش شهرستان در منزل بهرام ایزدی برای ادای احترام به پهلوان پیشکشوت حضور یافتند.
پهلوان بهرام ایزدی در ۵ اسفند سال ۱۳۱۶ در شهرستان نجفآباد متولد شد و با مدرک فوقدیپلم ادبیات به استخدام آموزشوپرورش درآمد. وی در ۳۵ سال خدمت صادقانه خود ۱۱ سال در مناطق محروم مشغول تدریس بود. در ساخت و تجهیز مدارسی مانند شهید جلالی، منوچهری و نبوت نیز همکاریهای مهمی را داشته است.
در اغلب رشتههای ورزشی مانند بسکتبال، پرورش اندام، والیبال، وزنه برداری، کشتی و ورزش باستانی فعالیت مستمر داشته و دارای مدالها و احکام قهرمانی است و دارای بیش از ۱۰۰ برگ تقدیرنامه و لوحسپاس فرهنگی و ورزشی است و در سال ۱۳۸۰ به عنوان پیشکسوت نمونه در کل استان انتخاب شد و از طرف استاندار وقت مهندس موسوی لوح سپاس دریافت نمود.
از سال ۱۳۳۴ پهلوان ایزدی ورزش پرورشاندام و وزنهبرداری را نزد دلوی، ریاست اسبق هیات وزنه برداری و پرورش اندام استان اصفهان در باشگاه ورزشی شادروان محمد جلائی ( اولین باشگاه اصفهان) شروع نمود و همزمان ورزش زورخانهایی را نیز در کنار دیگر ورزشها آغاز کرد و توانست در همان سال توانست در این رشته ورزشی به بالاترین رتبه و مقام زورخانه یعنی حق زنگ زورخانه در سراسر کشور است دست یابد.
در سال ۱۳۴۲ یک باب زورخانه و باشگاه ورزشی در نجفآباد تاسیس کرد که از کارهای ماندگار وی است و در راهاندازی رشتههای ورزشی باستانی، وزرنهبرداری، کشتی، کاراته، پرورشاندام و تشکیل تیمهای بسکتبال و والیبال اقدام نمود.
احمد شریعتی
همزمان با هفته تربیتبدنی و ورزش ویژهبرنامههای همایش پیادهروی خانوادگی، همایش گوهگشت، جشنواره شاد ورزشی برگزار شد. در این پیادهروی که با مشارکت مسئولین، شهردار و اعضای شورای شهر نجفآباد، رئیس و اداره ورزش و جوانان همراه بود و حاضرین از باغملی تا پیست اسکیت پارک کوهستان محل برگزاری جشنواره شاد ورزشی را پیاده طی نمودند.
بخشهای برنامه شامل موارد ذیل بود: قرآئت آیاتی از کلامالله مجید، پخش سرود ملی جمهوری اسلامی و معرفی ورزش پهلوانی و زورخانهایی هیاتهای مختلف ورزشی مانند کشتی، کاراته، بوکس، ژیمناستیک، کونگ فو،، پارکور شمشیربازی و برنامههایی دیگر مانند مچ اندازی، ورزش های ایروبیک و مفرح، اجرای نمایشی هیأت کوهنوردی، اجرای گروهی اسکیت، موتورسواری و اتومبیل رانی، دارت و ..
زهرا طاهری
محمد امین موحد رئیس اداره ورزش و جوانان این شهرستان نجفآباد گفت: فعالیتهای اخیر اغلب با حمایت شهرداری و خیرین صورت گرفته است. در سال گذشته فعالیتهای عمرانی و اجتماعی و ورزشی خوبی اتفاق افتاده است.
احداث زمین چمن مصنوعی در شهرهای دهق و علویجه، تعمیر پرژکتورها و فنس های مجموعه های آزادی و انقلاب، زیباسازی مجموعه ورزشی انقلاب و مجموعه ورزشی آزادی، راه اندازی سالن شمشیر بازی، تعمیر فنس ها در زمین چمن استادیوم آزادی، تعامل با بسیج و استفاده از سالن های بسیج در سوله صالحین یزدانشهر ، امیرآباد و نجف آباد از جمله فعالیتهای عمرانی است.
استخر آزادی بعد از برطرف شدن تعمیرات و عیوب آن آماده واگذاری به پیمانکار است. چمن استادیوم آزادی یکی از قدیمیترین چمنهاست که تامین شدهاست. خوابگاه ورزشکاران و ایجاد مجموعه کلاسهای آموزشی برای ایجاد رفاه ورزشکاران، رفع کمبودها و عیوب خانه کشتی و همسطحسازی خانه کشتی و تجیهز آن، تامین امکانات مورد نیاز در مجموعههای ورزشی مانند نصب دوربینهای مداربسته در مجموعههای انقلاب وآزادی از دیگر اقدامات مهم اداره ورزش وجوانان شهرستان به شمار میرود.
فعالیتهای اجتماعی ورزشی در سطح شهر عوامل برقراری سلامت شهروندان است . ایجاد ایستگاه کوهنوردی در پارک کوهستان وایجاد ایستگاه ورزش صبحگاهی در پارکهای کوهستان، کبیرزاده ویلاشهر، لاله و پارکهای یزدانشهر و امیرآباد از اقداماتی است به که با استقبال خوب مردم همراه شد.
به دلیل اینکه این اداره با کمبود بودجه مواجه است، از بخش خصوصی برای سرمایهگذاری تقاضا شده است که نتیجه دلخواه را در پی داشته و سرانه ورزشی دو برابر شده است. در حال حاضر ۵۰ هیات ورزشی فعال و ۳۱ ملیپوش در شهرستان نجفآباد داریم. در برگزاری مسابقات آسیایی و کشوری نیز ۱۲ دوره برگزار شده است.
بخش دیگر اداره ورزش وجوانان شهرستان بخشی تحت عنوان جوانان در حال فعالیت دارد که ۷ جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان در این بخش برگزار شده است و در مناسبتهای مختلف برنامهریزی انجام شده است که با ۱۰ کارگروه تخصصی فعال در این اداره برنامهریزیهایی مانند طرح اوقات فراغت دانشآموزان در تابستان برای ۳۰ هزار دانشآموز انجام شده است. و ۲/۵ میلیارد توماناعتبار تملک دارایی و ۸ میلیارد تومان اعتبار سفر ریاست جمهوری به اعتبارات این اداره داده شده است.
احمد شریعتی
از سایت موسسه فرهنگی هنری فرهنگ سازان معاصر دیدن کنید
متن خبر را در هفته نامه دیباگران به صورت چاپ شده مشاهده کنید.