ویتامین C یکی از ویتامینهای زمستانی است. در حالی که همه ما در ماه های زمستان به دنبال غذاهای سالم و مقوی برای تقویت سیستم ایمنی خود هستیم، اغلب به مرکباتی مانند پرتقال، لیمو یا گریپ فروت روی می آوریم. مرکبات سرشار از ویتامین c هستند و برای بدن ما بسیار ضروری و مهم هستند […]
ویتامین C یکی از ویتامینهای زمستانی است. در حالی که همه ما در ماه های زمستان به دنبال غذاهای سالم و مقوی برای تقویت سیستم ایمنی خود هستیم، اغلب به مرکباتی مانند پرتقال، لیمو یا گریپ فروت روی می آوریم. مرکبات سرشار از ویتامین c هستند و برای بدن ما بسیار ضروری و مهم هستند اما بسیاری از میوه ها و سبزیجات ویتامین c بیشتری نسبت به پرتقال دارند در این مقاله قصد داریم چند میوه و سبزی سرشار از ویتامین c معرفی کنیم.
۵۰ گرم فلفل خرد شده دارای ۱۲۰ میلی گرم ویتامین c است همچنین کپسایسین درد مفاصل و عضلات را کاهش می دهد. علاوه بر این، فلفل سبز و قرمز سرشار از ویتامین c هستند. فلفل دلمه ای منبع سرشار ویتامین A است که برای سلامت چشم بسیار مفید است. فلفل سبز علاوه بر ویتامین سی حاوی مقدار زیادی فیبر است که باعث سلامت دستگاه گوارش و افزایش حس سیری می شود.
گل کلم منبع عالی و غنی ویتامین سی و سرشار از فیبر وپروتئین است از این گیاه پر خاصیت می توان در اکثر غذاها استفاده کرد و یا در سوپ استفاده کرد و به عنوان غذای جانبی سرو کرد.
دو عدد کیوی حاوی ۱۳۷.۲ میلی گرم ویتامین سی است. کیوی منبع ارزشمندی از مواد مغذی مانند پتاسیم، مس، فیبر و به ویژه ویتامین سی است اما نباید در مصرف آن زیاده روی کرد.
کلم سبز یا سبزی کولارد
ممکن است مزه سبزی کولارد را دوست نداشته باشید اما باید تا حد امکان وعده های روزانه تان سرشار از مواد مغذی ارزشمند از جمله ویتامین های K,A,C و مواد معدنی و اسیدهای چرب غیر اشباع است.
زهرا طاهری
از سایت موسسه فرهنگی هنری فرهنگ سازان معاصر دیدن کنید
متن خبر را در هفته نامه دیباگران به صورت چاپ شده مشاهده کنید.