به مناسبت روز بسیج دیدار رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی با فرمانده نیروی مقاومت بسیج سپاه سیدحسن لوحموسوی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نجفآباد همزمان با هفته بسیج با حجتالله صفرپور فرمانده نیروی مقاومت بسیج سپاه نجفآباد دیدار و گفتگو کرد و با تبریک هفته بسیج گفت: عزت و آزادی ایران اسلامی را […]
سیدحسن لوحموسوی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نجفآباد همزمان با هفته بسیج با حجتالله صفرپور فرمانده نیروی مقاومت بسیج سپاه نجفآباد دیدار و گفتگو کرد و با تبریک هفته بسیج گفت: عزت و آزادی ایران اسلامی را مرهون تلاشهای خستگیناپذیر نیروی متعهد و مومن بسیجی است. همکاری و همبستگی بسیج و کانونهای فرهنگی هنری مساجد و اجرای برنامههای مشترک در آینده با توجه به بیانات مقام معظم رهبری الزامی است.
حجتالله صفرپور در این دیدار درباره راهکارهای همکاری دو جانبه برای پیشبرد اهداف فرهنگی و هنری صحبت و تبادل نظر کردند.
با حضور دکتر یدالله میرزایی نویسنده کتاب دوماب، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نجفآباد و تنی چند از نویسندگان شهرستان نشست هماندیشی تدوین دانشنامه نجفآباد برگزار شد.
در ابتدای این جلسه نویسنده مجموعه هفت جلدی دماب در سخنان کوتاهی در خصوص گردآوری و تالیف این مجموعه مطالبی را ارائه داد و گفت: این کتاب نقشه راهی است تا نویسندگان شهرستان نجفآباد با استناد به این دانشنامه نجفآباد را نیز تالیف نمایند.
در ادامه سیدحسن لوحموسوی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نجفآباد به پتانسیلهای فرهنگی و ادبی نجفآباد اشاره کرد و گفت: در بررسی و پژوهش چند ساله اخیر شهرستان ۹۲۰ نفر نویسنده در نجفآباد شناسایی و ثبت اطلاعات شدهاند و امیدواریم با همکاری نویسندگان برجسته این مهم تحقق نمائیم.
سیداحمد بنیلوحی، معاون آموزش متوسطه اداره کلی آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: افزایش مهارت در تعلیم و تربیت موجب درک عمیقتر آموختهها و توسعه و نهادنیه شدن کارآفرینی در جامعه میشود. از همین رو باید توزیع متوازن شاخهایی و رشتهایی در مدارس انجام شود و این از اولویتهای آموزشوپرورش است. طبق ارزیابیهای انجام شده، مشاوره و هدایت تحصیلی نامطلوب دانش آموزان موجب افزایش بیکاری و جوانان بدون مهارت در جامعه شدهاست.
به همین دلیل در سال جاری مقوله هدایت تحصیلی تدریجی از دوره متوسطه اول در دستور کار مشاوران تحصیلی قرارگرفته تا موجب انتخاب آگاهانه رشته تحصیلی و گرایش ناخواسته دانشآموزان به رشتههای نظری شود.
در استان اصفهان به نسبت آمار کشوری جمعیت مشغول به تحصیل در هنرستانهای فنیوحرفهایی و کاردانش مطلوب است واز مجموع دانشآموزان که حدود یک میلیون در بیش از ۶ هزار واحد آموزشی هستند ۴۴ درصد با جمعیتی بالغ بر ۷۰ هزار نفر در هنرستان تحصیل میکنند که باید این رقم به ۵۰ درصد افزایش یابد، که باید تا افق ۱۴۰۴ زیمنه هدایت و گرایش دانشاموزان استان در رشتههای مهارتی فراهم شود.
سمیه شریعتی
از سایت موسسه فرهنگی هنری فرهنگ سازان معاصر دیدن کنید
متن خبر را در هفته نامه دیباگران به صورت چاپ شده مشاهده کنید.