عملیات پلیس فتا و دستگیری متخلفین فرمانده نیروی انتظامی شهرستان نجفآباد سرهنگ میثم گوهر آرانی گفت: پلیس فتا شهرستان نجفآباد در تحقیقات خود در راستای برخورد با فروشندگان دارو در فضای مجازی متوجه شدند سه نفر با راه اندازی دو صفحه اینستاگرامی در فضای مجازی اقدام به فروش دارو های غیر مجاز کرده اند. وی […]
فرمانده نیروی انتظامی شهرستان نجفآباد سرهنگ میثم گوهر آرانی گفت: پلیس فتا شهرستان نجفآباد در تحقیقات خود در راستای برخورد با فروشندگان دارو در فضای مجازی متوجه شدند سه نفر با راه اندازی دو صفحه اینستاگرامی در فضای مجازی اقدام به فروش دارو های غیر مجاز کرده اند.
وی همچنین ادامه داد: با به دست آوردن اطلاعات هویتی متهمان و پس از هماهنگی های قضایی، سه متهم در عملیات پلیسی دستگیر و مقداری داروی غیر مجاز از این افراد گرفته شد و متهمان به مراجع قضایی تحویل داده شدند.
وی همچنین در پایان صحبت هایش توصیه کرد: باید توجه داشت که خرید و فروش هرگونه دارو در فضای مجازی ممنوع است همچنین شهروندان در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی می توانند مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس یا شماره تماس ۱۱۰ به اطلاع پلیس برسانند.
سرهنگ میثم گوهری فرمانده نیروی انتظامی شهرستان نجفآباد گفت : به دنبال شکایت یکی از شهروندان مبنی بر کلاهبرداری از طریق یکی از سایتهای خرید و فروش کالا از وی موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.
شخص مذکور برای فروش خشکبار در سایت مذکور آگهی درج کرده و شخص ناشناسی با وی برای خرید کالا تماس گرفته است و بعد از دریافت کالا و ارسال آن به محل مورد نظر با همکاری همدستانش با ترفندهای مختلف از پرداخت پول خودداری کردند و از محل متواری میشوند.
بعد از انجام تحقیقات هویت اصلی متهمان شناسایی شد و ۳ نفر از اعضای این باند دستگیر شده و ۳ دستگاه خودور که برای کلاهبرداری استفاده میشده توقیف شد. ارزش کالاهای کلاهبرداری شده توسط متهمان یک میلیارد ریال برآورد شده است و متهمان تحویل مراجع قضایی شدند.
الهام شهریاری
علیاکبر ابراهیمی معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی استان اصفهان اعتیاد یک اختلال مغزی برشمرد و گفت : برای ایجاد رفتارهای درست در ذهن کودک باید از سنین پایین بر روی آنها کار شود زیرا نهادینه شدن افکار و رفتارها در ذهن مربوط به سن کودکی و پیشازدبستان است. علت عمده رفتارهای پرخطر مانند اعتیاد به موادمخدر در بزرگسالی، ابتلا به بیشفعالی در کودکی است و بالغ بر ۱۵ درصد دانشآموزان مبتلا بیشفعالی هستند.
تنها با انجام تستهای موجود میتوان به این اختلال پی برد و از بروز مشکلات در آینده جلوگیری کرد. پیشگیری از آسیبهای اجتماعی اصلیترین رکن است و با افزایش عزتنفس و اعتماد به نفس در جوانان و نوجوانان میتوانیم از آنها در مقابل مشکلات دوران بلوغ و دوستان مراقبت نمائیم.
یکی دیگر از عوامل کاهش ابتلا به اعتیاد در آینده، شناسایی خانوادههای پرخطر است. با شناسایی کودکان کودکان بیسرپرست و بدسرپرست، کودکان دارای والدین زندانی، کودکان دارای اضطراب و افسردگی و کودکان کار و خیابانی و حمایت روانشناختی از این خانوادهها میتوان از بروز آسیب و به خصوص اعتیاد درآینده جلوگیری کرد.
موسی مباشری، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان نجفآباد گفت : پیشگیری و برنامهریزی دستگاهها در فرهنگسازی جامعه در جهت آگاهسازی و پیشگیری از آسیبها ضروری است. هر دستگاه موظف است طرحهای پیشگیرانه در حوزه کاری خود را ارائه دهند و باید علاوه بر نیاز مردم و جامعه از پرسنل و خانوادههای آنها شروع کنند.
در پایان نمایندگان دستگاههای دولتی حاضر در جلسه عملکرد یک ماهه اقدامات صورت گرفته در خصوص مصوبات جلسات قبلی شورای مبارزه با مواد مخدر را ارائه دادند و طرحهای پیشنهادی خود را بیان کردند.
سمیه طالب
از سایت موسسه فرهنگی هنری فرهنگ سازان معاصر دیدن کنید
متن خبر را در هفته نامه دیباگران به صورت چاپ شده مشاهده کنید.