یکی از کباب های خوشمزه و سنتی نجف آباد و برخی شهرهای دیگر کباب حسینی است. برای پخت ان می توان از گوشت شتر، بوقلمون،گوسفند، مرغ و … استفاده کرد. این نوع کباب نیازی به منقل و آتش ندارد و براحتی طبخ می شود، و در تابه طبخ می شود. شباهت زیادی به کباب مراکشی […]
یکی از کباب های خوشمزه و سنتی نجف آباد و برخی شهرهای دیگر کباب حسینی است. برای پخت ان می توان از گوشت شتر، بوقلمون،گوسفند، مرغ و … استفاده کرد. این نوع کباب نیازی به منقل و آتش ندارد و براحتی طبخ می شود، و در تابه طبخ می شود.
شباهت زیادی به کباب مراکشی دارد. به آن کباب چوبی هم گفته می شود زیرا سیخ های چوبی را استفاده می کند. البته این سیخ های چوبی می تواند از درخت انجیر، انار تهیه شود و یا از سیخ چوبی های آماده استفاده کرد. این نوع کباب از غذاهای لذیذ خاورمیانه مخصوصا ایران و قفقاز است. اصولا کباب حسینی مجلسی با گوشت قرمز تکه ای یا گوشت سینه مرغ تهیه می شود.
این مراحل باید شب قبل انجام شود.
با دیگر غذاهای محلی نجفآباد آشنا شوید
این مطلب در هفته نامه دیباگران شماره شصت و چهارم به چاپ رسیده است.