آماج کدو سفید آماج کدو سفید یک غذای اصیل نجف آبادی است که بیشتر در شب های سرد زمستان تهیه می شود. و خوردن آن در گذشته زیر کرسی لذت آن را دو چندان می کرد. البته در ماه رمضان به عنوان افطاری بسیار لذیذ و مقوی می باشد. مواد لازم آماج کدو سفید برای […]
آماج کدو سفید یک غذای اصیل نجف آبادی است که بیشتر در شب های سرد زمستان تهیه می شود. و خوردن آن در گذشته زیر کرسی لذت آن را دو چندان می کرد. البته در ماه رمضان به عنوان افطاری بسیار لذیذ و مقوی می باشد.
این مطلب در هفته نامه دیباگران شماره هشتاد و دوم به چاپ رسیده است.