پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
شنبه, ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ / ۰۵:۲۷:۱۹
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
شنبه, ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ /
2023 / 06 / 10 ( 2023 / Saturday / June )
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
This search form (with id 1) does not exist!
پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
  • پ
کد خبر: 2415
غذاهای محلی نجف آباد
تاریخ: ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۶:۵۲
نویسنده خبر: هفته نامه دیباگران
780 بازدید
۰
0
3

آبگوشت غوره

آبگوشت غوره آبگوشت از غذاهای لذیذ می باشد که طرفداران خاص خود را دارد. در نجف آباد این غذا به روش ها و شکل های متنوعی تهیه می شود. در شهرستان نجف آباد نیز برای تنوع به این غذا افزودنی های مختلفی را به آن اضافه می کردند از جمله غوره و به این ترتیب هم تنوع […]

آبگوشت غوره
بزرگنمایی تصویر


آبگوشت غوره

آبگوشت از غذاهای لذیذ می باشد که طرفداران خاص خود را دارد. در نجف آباد این غذا به روش ها و شکل های متنوعی تهیه می شود. در شهرستان نجف آباد نیز برای تنوع به این غذا افزودنی های مختلفی را به آن اضافه می کردند از جمله غوره و به این ترتیب هم تنوع و هم طعم های مختلفی را ایجاد می کردند. و آبگوشت غوره یکی از همین انواع آبگوشت می باشد.

آبگوشت غوره


آبگوشت غوره

مواد لازم برای آبگوشت غوره

  • گوشت گوسفندی با دنبه : نیم کیلو
  • غوره دانه شده : ۱ پیمانه
  • سیب زمینی : ۲ عدد
  • پیاز : ۱عدد
  • لوبیا سفید: ا پیمانه
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • رب کوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری
  • گوجه : ۲ عدد
  • نمک : به مقدار کافی

 

طرز تهیه آبگوشت غوره

  • ابتدا گوشت را به همراه پیاز و کمی نمک و زرد چوبه با آب می جوشانیم. و سپس آب آن را خالی می کنیم تا کف گوشت به طور کامل گرفته شود.
  • سپس گوشت را همراه با پیاز ، لوبیا سفید و کمی زرد چوبه و نمک و آب ولرم روی شعله قرار می دهیم. و اجازه می دهیم تا جوش بیاید. بعد آن را به هم زده تا لوبیا ها که روی آب قرار گرفته اند به ته قابلمه رفته و پخته شوند. و سپس روی شعله کم با حرارت کم قرار می دهیم تا خوب پخته شود.  البته اگر از قابلمه سنگی، سفالی و یا مسی یا اصطلاحا کاماجدان استفاده کنیم طعم بهتری خواهد داشت.
  • گوچه را در آب جوش انداخته و کمی صبر می کنیم تا بتوانیم پوست آن را جدا کنیم. بعد از جدا کردن پوست گوجه آن را ریز خرد کرده و یا رنده می کنیم. البته در این نوع آبگوشت بهتر است ریز خرد شود. و به همراه رب گوجه به آبگوشت اضافه می کنیم.
  • سیب زمینی ها را پوست کنده و اضافه می کنیم تا کمی نرم شود.  غوره های دانه شده را با کمی آبگوشت در یک ظرف ریخته و اجازه می دهیم تا حسابی نرم شود
    و سپس با آبکش صاف می کنیم. البته این برای مواردی است که غوره هسته دارد. اگر غوره بدون هسته باشد می توانیم مستقیما به آبگوشت اضافه کنیم.
  • قبل از اینکه سیب زمینی کاملا پخته شود غوره ها را نیز اضافه  می کنیم و اجازه می دهیم تا جا بفیتد.

نکات پخت آبگوشت غوره

  • بعد از اضافه کردن غوره ها کمی رنگ آبگوشت عوض می شود که طبیعی می باشد.
  • در صورتی که دوست داشته باشید کمی ترش تر باشد می توانید میزان غوره را افزایش دهید.
  • لوبیا در این آبگوشت کم می باشد زیرا این نوع آبگوشت کوبیده نمی شود.

الهام شهریاری

این مطلب در هفته نامه دیباگران شماره نود و پنجم به چاپ رسیده است.

با دیگر غذاهای محلی نجف‌آباد آشنا شوید

از سایت موسسه فرهنگی هنری فرهنگ سازان معاصر دیدن کنید

 

برچسب های :
​
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی دیباگران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما
    لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید

    خبرهای غذاهای محلی نجف آباد
    • پربازدیدترین ها
    • آخرین خبرها
    • خبرهای مرتبط
    اگردک
    کماج
    گداخته
    گوشت و شوید
    کباب گوشت شتر با سیخ انجیر
    آماج کدو سفید
    کوفته
    شوربا
    آش کلوچه
    طرز تهیه حلیم بادمجان
    کدو حلوایی ، تنبل پر خاصیت
    آبگوشت غوره
    کماج
    گندی
    گوشت و به
    ته حلوا
    کباب شامی
    کوفته
    آش رشته
    قورمه سیب
    یتیمچه
    آش خرفه
    تاس کباب
    گندی
    دلمه برگ مو
    جغور بغور
    کدو حلوایی ، تنبل پر خاصیت
    کشک و بادمجان
    کوکو سبزی
    آش کلوچه
    پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
    • خانه
    • هفته نامه چاپی
    • هفته نامه الکترونیکی
    • مصاحبه
    • نجف آباد شهر من
    • اینجا همه چی درهمه

    کلیه حقوق مادی و معنوی سایت برای ( هفته نامه دیباگران ) محفوظ می باشد. هرگونه کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک فعال به مطلب مجاز می باشد


    طراحی و توسعه : کاشمروب . IR