پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
دوشنبه, ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۰:۵۶:۵۶
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
دوشنبه, ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ /
2023 / 01 / 30 ( 2023 / Monday / January )
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
This search form (with id 1) does not exist!
پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
  • پ
کد خبر: 1407
غذاهای محلی نجف آباد
تاریخ: ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۶
نویسنده خبر: هفته نامه دیباگران
649 بازدید
۰
0
3

آبگوشت لوبیا سبزی

آبگوشت لوبیا سبزی با یک طعم خیلی خاص و فوق العاده خوشمزه ، از غذاهای سنتی و قدیمی نجف آباد است. این غذای لذیذ از دیرباز در نجف آباد طبخ می شود. مواد لازم برای۴ الی ۶ نفره گوشت گوسفند که بهتر است دنده باشد ۲۰۰ گرم سبزی مخصوص شامل تره، جعفری و مقدار بسیار […]

آبگوشت لوبیا سبزی
بزرگنمایی تصویر


آبگوشت لوبیا سبزی با یک طعم خیلی خاص و فوق العاده خوشمزه ، از غذاهای سنتی و قدیمی نجف آباد است. این غذای لذیذ از دیرباز در نجف آباد طبخ می شود.

آبگوشت لوبیا سبزی


مواد اولیه آبگوشت لوبیا سبزی

مواد لازم برای۴ الی ۶ نفره

  • گوشت گوسفند که بهتر است دنده باشد ۲۰۰ گرم
  • سبزی مخصوص شامل تره، جعفری و مقدار بسیار کمی شنبلیه ۵۰۰ گرم
    شنبلیله باید بسیار کم باشد چون باعث تلخی غذا خواهد شد
  • لوبیا سفید ۲ پیمانه
  • برنج ۱/۳ پیمانه
    بهتر است برنج نیمدانه و محلی باشد
  • پیاز یک عدد متوسط
  • نمکف فلفل،زردچوبه به مقدار لازم
آبگوشت لوبیا سبزی


آبگوشت لوبیا سبزی

طرز تهیه آبگوشت لوبیا سبزی

  • گوشت را تمیز کرده و به همراه زردچوبه، پیاز، نمک و فلفل در یک قابلمه گذاشته، تا جوش بیاید. کف ایجاد شده را می گیریم ، البته اگر گوشت را ابتدا کمی جوش داده و آب آنرا خالی کنیم. و مجدد آن را با زردچوبه، پیاز، نمک و فلفل مجدد در قابلمه بگذاریم و بجوشانیم بسیار بهتر است.
  • لوبیا را در ظرف دیگری کمی جوش داده و آب آنرا خالی می کنیم. البته لوبیا را از شب قبل خیس کرده و با جوشاندن آن نفخ لوبیا کاملا گرفته می شود.
  • کمی که لوبیا و گوشت نیم پز شد، برنج خیس شده را به آن اضافه می کنیم.
  • سبزی های شنسه شده را کاملا خشک می کنیم و دراندازه نسبتا بسیار درشت خرد می کنیم. و به غذا اضافه می کنیم.
  • غذا در زودپز زودتر پخته می شود، بعد از پخته شدن آب گوشت را جدا می کنیم. مابقی را با گوشت کوب می کوبیم و با ترشی مخصوصا ترشی بادمجان سرو می کنیم.

نکاتی برای پخت آبگوشت لوبیا سبزی

  • در این غذا می توانید از سیب زمینی کوچکی برای کش دار شدن غذا استفاده کرد.
  • سبزی در این غذا نباید ریز شود چون قاطی آبگوشت ها می شود. سبزی باید در گوشت کوبیده بماند و به خوبی کوبیده شود تا باعث کش دار شدن آن شود.
  •  عط این غذا را شنبلیله است که می توان از خشک آن استفاده کرد.
  • این غذا ویتامین A و B12 و فولیک اسید و آهن  دارد.
  • برنج در این غذا نباید حذف شود اما سیب زمینی دلخواه است می توان اضافه نکرد.
  • اگر برای پخت از زودپز استفاده کردید برنج را حتما همان ابتدا اضافه نکنید چون موجب ترکیدن آن می شود.
آبگوشت لوبیا سبزی


آبگوشت لوبیا سبزی

خواص آبگوشت لوبیا سبزی

آبگوشت لوبیا سبزی غذا بسیار مقوی و حاوی آهن و پروتئین زیادی است و برای سلامتی عامل مهمی است. برنج نیز حاوی کلسیم و سبزی حاوی فیبر می باشد.

با دیگر غذاهای محلی نجف‌آباد آشنا شوید

این مطلب در هفته نامه دیباگران شماره شصت و ششم  به چاپ رسیده است.

برچسب های :
​
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی دیباگران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما
    لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید

    خبرهای غذاهای محلی نجف آباد
    • پربازدیدترین ها
    • آخرین خبرها
    • خبرهای مرتبط
    اگردک
    کماج
    گداخته
    گوشت و شوید
    کباب گوشت شتر با سیخ انجیر
    آماج کدو سفید
    کوفته
    شوربا
    آش کلوچه
    طرز تهیه حلیم بادمجان
    کدو حلوایی ، تنبل پر خاصیت
    آبگوشت غوره
    کماج
    گندی
    گوشت و به
    ته حلوا
    کباب شامی
    کوفته
    آش رشته
    قورمه سیب
    کباب گوشت شتر با سیخ انجیر
    قورمه به
    اگردک
    کباب شامی
    کدو حلوایی ، تنبل پر خاصیت
    یتیمچه
    کوکو سبزی
    ته حلوا
    کلم پلو
    گداخته
    پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
    • خانه
    • هفته نامه چاپی
    • هفته نامه الکترونیکی
    • مصاحبه
    • نجف آباد شهر من
    • اینجا همه چی درهمه

    کلیه حقوق مادی و معنوی سایت برای ( هفته نامه دیباگران ) محفوظ می باشد. هرگونه کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک فعال به مطلب مجاز می باشد


    طراحی و توسعه : کاشمروب . IR