پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
شنبه, ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ / ۰۳:۱۹:۴۱
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
شنبه, ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ /
2023 / 06 / 10 ( 2023 / Saturday / June )
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
This search form (with id 1) does not exist!
پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
  • پ
کد خبر: 1836
غذاهای محلی نجف آباد
تاریخ: ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۱
نویسنده خبر: هفته نامه دیباگران
640 بازدید
۰
0
4

آبگوشت لپه

آبگوشت لپه و لیمو امانی یک آبگوشت اصیل نجف آبادی  است. و در استان های دیگر ایران نیز پخته می شود. این آبگوشت بسیار لذیذ و خوشمزه طرفداران زیادی دارد. به حدی که با آبگوشت ساده برابری می کند ف این غذا در عین سلامت بسیار مقوی می باشد. مواد لازم آبگوشت لپه و لیمو […]

آبگوشت لپه
بزرگنمایی تصویر


آبگوشت لپه و لیمو امانی یک آبگوشت اصیل نجف آبادی  است. و در استان های دیگر ایران نیز پخته می شود. این آبگوشت بسیار لذیذ و خوشمزه طرفداران زیادی دارد. به حدی که با آبگوشت ساده برابری می کند ف این غذا در عین سلامت بسیار مقوی می باشد.

آبگوشت لپه


آبگوشت لپه

مواد لازم آبگوشت لپه و لیمو امانی

  • گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
    بهتر است گوشت کمی چرب و با استخوان باشد. اگر بتوانید از گوشت ماهیچه استفاده کنید لذیذتر خواهد بود.
  • لپه : ۱ پیمانه
  • کره : ۲۰ گرم
  • برنج نیمدانه : نصف پیمانه
    بهتر است از برنج محلی استفاده کنید
  • لیمو امانی : ۴ الی ۵ عدد
  • رب گوجه فرهنگی : ۱ قاشق غذا خوری
  • گوجه : ۳ عدد
  • پیاز : ۱ عدد متوسط
  • جعفری خرد شده: نیم پیمانه
  • سیب زمینی : ۲ عدد متوسط
  • نمک، فلفل، ادویه، زردچوبه : به مقدار لازم
آبگوشت لپه


آبگوشت لپه

طرز تهیه آبگوشت لپه و لیمو امانی

  • در یک قابلمه گوشت را به همراه آب و کمی زردچوبه روی شعله قرار داده تا جوش بیاید. بعد از اینکه کمی قل زد آن را آبکش می کنید تا کف گوشت گرفته شود.
  • پیاز را نگینی خرد کرده و در کره تفت می دهیم تا کمی طلایی شود. زردچوبه، نمک،فلفل و ادویه را اضافه می کنیم، کمی تفت می دهیم تا عطر آن به مشام برسد.
  • گوجه را در آبجوش انداخته و پوست آن را جدا می کنیم و ریز خرد می کنیم. و با رب گوجه به مواد اضافه می کنیم ، کمی تفت می دهیم تا رب رنگ پیدا کند.
  • لیمو امانی را با کارد سرواخ کرده یا با قاشق ضربه ایی به آن می زنیم تا پوست آن ترک های نسبتا بزرگی پیدا کند. لپه را که از شب قبل خیس کرده اید در یک قابلمه جداگانه کمی جوش می دهیم.
    و آبکش می کنیم، سپس لپه ، گوشت و لیمو امانی را اضافه کرده و بر روی آن آب جوش اضافه می کنیم. و اجازه می دهیم تا گوشت و لپه به خوب پخته شود.
  • گوشت ها و لپه ها که پخته شد سیب زمینی ، برنج نیمدانه (که از شب قبل شسته و خیس شده). و جعفری خرد شده را اضافه می کنیم تا آن ها هم پخته شود.
  • در این مرحله لیمو امانی را خارج کرده در یک ظرف تکه کرده هسته های آن را جدا کرده و مجدد به آبگوشت اضافه می کنیم.
  • بعد از پخته شدن سیب زمینی و جعفری عذا آماده سرو است. و با سبزی خوردت تازه و ترشی مخصوصا بادمجان بسیار دلچسب است.
آبگوشت لپه


آبگوشت لپه

نکات تکمیلی آبگوشت لپه و لیمو امانی

  • این آبگوشت به صورت کوبیده سرو نمی شود.
  • مواد ذکر شده برای ۶ نفر مناسب می باشد.
  • برای سرخ کردن پیاز اگر از دنبه چرخ شده استفاده کنید لذیذتر می شود.
  • به جای لیمو امانی می توانید از گرد لیمو استفاده کنید اما باعث می شود رنگ غذا کمی تیره شود.
  • در بعضی از استان ها این غذا را با مرغ هم طبخ می کنند که می تواند نوع متنوعی باشد که حتی با برنج نیز سرو شود.

این مطلب در هفته نامه دیباگران شماره هشتاد  و یکم به چاپ رسیده است.

با دیگر غذاهای محلی نجف‌آباد آشنا شوید

برچسب های :
​
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی دیباگران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما
    لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید

    خبرهای غذاهای محلی نجف آباد
    • پربازدیدترین ها
    • آخرین خبرها
    • خبرهای مرتبط
    اگردک
    کماج
    گداخته
    گوشت و شوید
    کباب گوشت شتر با سیخ انجیر
    آماج کدو سفید
    کوفته
    شوربا
    آش کلوچه
    طرز تهیه حلیم بادمجان
    کدو حلوایی ، تنبل پر خاصیت
    آبگوشت غوره
    کماج
    گندی
    گوشت و به
    ته حلوا
    کباب شامی
    کوفته
    آش رشته
    قورمه سیب
    قورمه به
    طرز تهیه کله جوش نجف آبادی
    یتیمچه
    قورمه سیب
    آبگوشت لوبیا سبزی
    اگردک
    طرز تهیه حلیم بادمجان
    ته حلوا
    کلم پلو
    آش آلوچه
    پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
    • خانه
    • هفته نامه چاپی
    • هفته نامه الکترونیکی
    • مصاحبه
    • نجف آباد شهر من
    • اینجا همه چی درهمه

    کلیه حقوق مادی و معنوی سایت برای ( هفته نامه دیباگران ) محفوظ می باشد. هرگونه کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک فعال به مطلب مجاز می باشد


    طراحی و توسعه : کاشمروب . IR