آبگوشت لپه و لیمو امانی یک آبگوشت اصیل نجف آبادی است. و در استان های دیگر ایران نیز پخته می شود. این آبگوشت بسیار لذیذ و خوشمزه طرفداران زیادی دارد. به حدی که با آبگوشت ساده برابری می کند ف این غذا در عین سلامت بسیار مقوی می باشد. مواد لازم آبگوشت لپه و لیمو […]
آبگوشت لپه و لیمو امانی یک آبگوشت اصیل نجف آبادی است. و در استان های دیگر ایران نیز پخته می شود. این آبگوشت بسیار لذیذ و خوشمزه طرفداران زیادی دارد. به حدی که با آبگوشت ساده برابری می کند ف این غذا در عین سلامت بسیار مقوی می باشد.
این مطلب در هفته نامه دیباگران شماره هشتاد و یکم به چاپ رسیده است.