آش کلوچه (چاقاله بادام، غذایی خوشمزه و سنتی نجف آبادی که در فصل بهار پخته می شود. و به عنوان یک عصرانه لذیذ سر می شود، مزه ترش چاقاله بادام طعم خوبی به این آش می دهد. طرز تهیه این آش بسیار ساده است. به واسطه اینکه نجف آباد شهری است که بادام از محصولات […]
آش کلوچه (چاقاله بادام، غذایی خوشمزه و سنتی نجف آبادی که در فصل بهار پخته می شود. و به عنوان یک عصرانه لذیذ سر می شود، مزه ترش چاقاله بادام طعم خوبی به این آش می دهد. طرز تهیه این آش بسیار ساده است. به واسطه اینکه نجف آباد شهری است که بادام از محصولات کشاورزی آن محسوب می شود. این غذای لذیذ به عنوان یک آش خوشمزه طبخ می شود.
در فصل بهار چاقاله ، آلوچه یک میوه نوبرانه و لذیذ است که در شهرهای مختلف با آن غذا تهیه می شود. به صورت آش، خورشت و یا ….
میوه درخت بادام ابتدا کمی سفت است، قسمت بیرونی آن سبز تیره است و کرک ظریفی روی آن را پوشانده.داخل آن مغز آبکی و نرمی وجود دارد که به مرور تبدیل به بادام می شود. در این مرحله طعمی ترش و خوشمزه دارد. نجف آبادی ها به آن کلوچه می گویند.
این مطلب در هفته نامه دیباگران شماره پنجاه و نهم چاپ شده است.
در مورد چغاله بادام و خواص آن بیشتر بدانید. آش کلوچه نیز دارای این خواص میباشد.