کله جوش یا کلاه جوش غذای محلی و سنتی نجف آبادی است. در شهرهای خراسان و یزد نیز به شکل های متفاوتی طبخ می شود. کالاجوش،دوغ گرمه،قروتی،کال جوش،کشک جوش نام های دیگر این عذاش می باشد. این غذا ترکیبی از کشک، گردو و سبزیجات است. در شهر های مختلف با تفاوت هایی طبخ می […]
کله جوش یا کلاه جوش غذای محلی و سنتی نجف آبادی است. در شهرهای خراسان و یزد نیز به شکل های متفاوتی طبخ می شود. کالاجوش،دوغ گرمه،قروتی،کال جوش،کشک جوش نام های دیگر این عذاش می باشد. این غذا ترکیبی از کشک، گردو و سبزیجات است. در شهر های مختلف با تفاوت هایی طبخ می شود. این غذا برای افرادی که کمبود کلسیم دارند، لبنیات کمی مصرفی می کنند. به دلیل وجود کشک فراوان منبع خوبی از کلسیم است.
از نشر طب سنتی طبع گرم و خشک دارد. و برای افرادی با مزاج بلغمی بسیار مناسب است و توصیه می شود.
این مطلب در هفته نامه دیباگران شماره شصت و دوم به چاپ رسیده است.