پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
دوشنبه, ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ / ۰۵:۳۹:۱۵
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
دوشنبه, ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ /
2023 / 02 / 06 ( 2023 / Monday / February )
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
This search form (with id 1) does not exist!
پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
  • پ
کد خبر: 2185
غذاهای محلی نجف آباد
تاریخ: ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۸
نویسنده خبر: هفته نامه دیباگران
710 بازدید
۰
0
3

ته حلوا

ته حلوا یکی ازپرطرفداترین و قدیمی ترین دسرهای سنتی ایران است. این دسر لذیذ در نجف آباد با سبک خاصی طبخ می شود که بسیار لذیذ می باشد . مواد لازم تهیه ته حلوا آرد گندم : ۳ لیوان شکر : ۲ لیوان آب : ۲ لیوان گلاب : ۲/۱ لیوان روغن : ۵/۱ لیوان […]

ته حلوا
بزرگنمایی تصویر


ته حلوا یکی ازپرطرفداترین و قدیمی ترین دسرهای سنتی ایران است. این دسر لذیذ در نجف آباد با سبک خاصی طبخ می شود که بسیار لذیذ می باشد .

ته حلوا


مواد اولیه حلوا

مواد لازم تهیه ته حلوا

  • آرد گندم : ۳ لیوان
  • شکر : ۲ لیوان
  • آب : ۲ لیوان
  • گلاب : ۲/۱ لیوان
  • روغن : ۵/۱ لیوان
  • زعفران : به مقدار لازم
  • پودر هل : ۱ قاشق چایخوری
  • خلال بادام و پودر نارگیل و پودر پسته : برای تزیین

طرز تهیه ته حلوا

برای تهیه شربت ابتدا آب و شکر را روی حرارت می گذاریم تا شکر کامل حل بشه ، سپس زعفران را اضافه کرده و بعد از چند تا جوش گلاب را اضافه کرده و حرارت را خاموش می کنیم .

ارد را در قابلمه ای جدا گانه تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود بعد از چند دقیقه تفت دادن آرد را الک کرده و مجدداً آرد را تفت می دهیم .

روغن را اضافه کرده و هم میزنیم که آرد و روغن خوب مخلوط شوند.

سپس شربت را به مخلوط اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم ، حلوای ما آماده است.

حلوا داخل ظرف ریخته و آن را با پودر پسته و خلال بادام و پور نارگیل تزیین کنید.

نکات پخت ته حلوا

  •  مانند هر غذای دیگری پخت حلوا نیز فوت و فن هایی دارد که می تواند آن را بی نظیر و خوشمزه کند.
  •  تهیه آرد و روغن مناسب یکی از اصلی ترین نکاتی که باید به آن توجه داشته باشیم.
  •  سعی کنید از روغن زعفرانی یا حیوانی استفاده کنید .
  •  الک کردن درست و با حوصله آرد را فراموش نکنید. اگر آرد را با حوصله الک نکنید ممکن است آرد در حلوای شما به صورت گوله گوله باشد.
  •  دانه های هل را خوب آسیاب کنید تا زیر دندان هنگام میل کردن حلوا نباشد.
  •  حتماً زعفران را به اندازه استفاده کنید.
  •  حلوای شما نباید ته بگیرد ، به همین دلیل دائماً آرد را تفت بدهید و آن را رها نکنید.
  •  حرارت زیاد باعث می شود حلوای شما رنگ تیره ای بگیرد. پس حتما حرارت در زمان پخت ملایم باشد.
  •  سعی کنید از آرد های سبوس دار مانند آر سنگگ استفاده کنید.
  •  آهسته و پیوسته طبخ کردن یکی از اصلی ترین فوت و فن های درست کردن حلواست.

خاصیت ته حلوا

  •  ته حلوا خاصیت گرمی دارد ، سرشار از کالری ، پروتیین ، کربو هیدرات ، چربی می باشد
  •  در درمان بیماری ها مانند لاغری ، کمر درد ، دردهای مفصلی موثر است و به هضم غذا کمک می کند .

این مطلب در هفته نامه دیباگران شماره هشتاد و نهم به چاپ رسیده است.

با دیگر غذاهای محلی نجف‌آباد آشنا شوید

از سایت موسسه فرهنگی هنری فرهنگ سازان معاصر دیدن کنید

برچسب های :
​
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی دیباگران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما
    لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید

    خبرهای غذاهای محلی نجف آباد
    • پربازدیدترین ها
    • آخرین خبرها
    • خبرهای مرتبط
    اگردک
    کماج
    گداخته
    گوشت و شوید
    کباب گوشت شتر با سیخ انجیر
    آماج کدو سفید
    کوفته
    شوربا
    آش کلوچه
    طرز تهیه حلیم بادمجان
    کدو حلوایی ، تنبل پر خاصیت
    آبگوشت غوره
    کماج
    گندی
    گوشت و به
    ته حلوا
    کباب شامی
    کوفته
    آش رشته
    قورمه سیب
    آبگوشت نخودآب
    طرز تهیه قیمه ریزه
    یتیمچه
    آبگوشت لپه
    آبگوشت لوبیا سبزی
    طرز تهیه حلیم بادمجان
    گوشت و به
    کماج
    قورمه به
    آش آلوچه
    پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
    • خانه
    • هفته نامه چاپی
    • هفته نامه الکترونیکی
    • مصاحبه
    • نجف آباد شهر من
    • اینجا همه چی درهمه

    کلیه حقوق مادی و معنوی سایت برای ( هفته نامه دیباگران ) محفوظ می باشد. هرگونه کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک فعال به مطلب مجاز می باشد


    طراحی و توسعه : کاشمروب . IR