ته حلوا یکی ازپرطرفداترین و قدیمی ترین دسرهای سنتی ایران است. این دسر لذیذ در نجف آباد با سبک خاصی طبخ می شود که بسیار لذیذ می باشد . مواد لازم تهیه ته حلوا آرد گندم : ۳ لیوان شکر : ۲ لیوان آب : ۲ لیوان گلاب : ۲/۱ لیوان روغن : ۵/۱ لیوان […]
ته حلوا یکی ازپرطرفداترین و قدیمی ترین دسرهای سنتی ایران است. این دسر لذیذ در نجف آباد با سبک خاصی طبخ می شود که بسیار لذیذ می باشد .
برای تهیه شربت ابتدا آب و شکر را روی حرارت می گذاریم تا شکر کامل حل بشه ، سپس زعفران را اضافه کرده و بعد از چند تا جوش گلاب را اضافه کرده و حرارت را خاموش می کنیم .
ارد را در قابلمه ای جدا گانه تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود بعد از چند دقیقه تفت دادن آرد را الک کرده و مجدداً آرد را تفت می دهیم .
روغن را اضافه کرده و هم میزنیم که آرد و روغن خوب مخلوط شوند.
سپس شربت را به مخلوط اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم ، حلوای ما آماده است.
حلوا داخل ظرف ریخته و آن را با پودر پسته و خلال بادام و پور نارگیل تزیین کنید.
این مطلب در هفته نامه دیباگران شماره هشتاد و نهم به چاپ رسیده است.
با دیگر غذاهای محلی نجفآباد آشنا شوید
از سایت موسسه فرهنگی هنری فرهنگ سازان معاصر دیدن کنید