پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
دوشنبه, ۱۵ خرداد ۱۴۰۲ / ۲۱:۳۷:۴۵
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
دوشنبه, ۱۵ خرداد ۱۴۰۲ /
2023 / 06 / 05 ( 2023 / Monday / June )
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
This search form (with id 1) does not exist!
پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
  • پ
کد خبر: 1590
غذاهای محلی نجف آباد
تاریخ: ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۲
نویسنده خبر: هفته نامه دیباگران
888 بازدید
۰
0
5

جغور بغور

یکی دیگر از غذاهای خیلی خوشمزه و بی نظیر نجف آباد جغور بغور  یا قلیه جگر یا قلیه پیتو است. این غذا ازرش غذایی فوق العاده بالایی دارد و به راحتی قابل تهیه است. اگر با روش صحیح طبخ شود به طبع های مختلف سازگار می باشد. این غذا محتوای پروتئینی بالایی دارد و بسیار […]

جغور بغور
بزرگنمایی تصویر


یکی دیگر از غذاهای خیلی خوشمزه و بی نظیر نجف آباد جغور بغور  یا قلیه جگر یا قلیه پیتو است. این غذا ازرش غذایی فوق العاده بالایی دارد و به راحتی قابل تهیه است.
اگر با روش صحیح طبخ شود به طبع های مختلف سازگار می باشد. این غذا محتوای پروتئینی بالایی دارد و بسیار خون ساز است.

جغور بغور


مواد اولیه جغور بغور

مواد لازم جغور بغور نجف آبادی

  • جگر سفید گوسفندی ۱ عدد
  • جگر سیاه گوسفندی نیم کیلو
  • پیاز ۲ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • رب گوجه فرهنگی ۲ قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه، گرده لیمو یا گرده غوره به میزان لازم
جغور بغور


طرز تهیه جغور بغور

طرز تهیه جغور بغور نجف آبادی

  • جگر سفید را خرد کرده و خوب شسته و خرد می کنیم.
  • یکی از پیازها را خرد کرده و کمی سرخ می کنیم، سیر خرد شده را نیز اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.جگر سفید را روی آن ریخته تفت می دهیم.
    ادویه ، زرد چوبه اضافه می کنیم و با حرارت بسیار ملایم با یک استکان آب می گذاریم تا خوب پخته شود.
    اگر در زودپز یا آرام پز بگذاریم زمان پخت کمتری نیاز دارد، نباید آب زیادی ریخت زیرا طعم خوبی پیدا نخواهد کرد.
    باید مواظب باشید که غذا در حین پخت نسوزد که بو و طعم بدی خواهد گرفت.
    به این روش پخت در نجف آباد اصطلاحا تنگ آب می گویند.
  • در یک تابه دیگر پیاز دیگر را با سیر سرخ می کنیم ، زردچوبه، رب را نیز سرخ می کنیم.
    جگر سفیدپخته شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
    جگر سیاه را خرد کرده و اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم تا هم سرخ و هم پخته شود.
  • اگر دوست داشته باشید می توانید کمی آب به آن اضافه کنید تا کمی آبدار باشد.
جغور بغور


جغور بغور

نکات جغور بغور نجف آبادی

  • این خوراک با سبزی خوردن تازه ، ترشی بسیار لذیذ است.
  • بعضی دوست دارند در این غذا سیب زمینی سرخ کرده هم اضافه کنند که این به دلخواه است.
  • اگر دوست دارید از دل و قلوه گوسفند هم استفاده کنید باید آن را به همراه جگر سفید بپزید تا خوب نرم شود.
  • می توانید در پخت جگر سفید از تخم گشنیز ، زیره و ادویه های مشابه بسیار کم برای رفع بوی جگر سفید استفاده کنید.
  • در نجف آباد بعضی از خوش گوشت هم در این غذا استفاده می کنند

خواص جغور بغور نجف آبادی

  • بسیار مقوی  برای رفع کم خونی شدید
  • سرشار از ویتامین A

این مطلب هفته نامه دیباگران شماره هفتاد و دوم  به چاپ رسیده است.

با دیگر غذاهای محلی نجف‌آباد آشنا شوید

برچسب های :
​
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی دیباگران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما
    لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید

    خبرهای غذاهای محلی نجف آباد
    • پربازدیدترین ها
    • آخرین خبرها
    • خبرهای مرتبط
    اگردک
    کماج
    گداخته
    گوشت و شوید
    کباب گوشت شتر با سیخ انجیر
    آماج کدو سفید
    کوفته
    شوربا
    آش کلوچه
    طرز تهیه حلیم بادمجان
    کدو حلوایی ، تنبل پر خاصیت
    آبگوشت غوره
    کماج
    گندی
    گوشت و به
    ته حلوا
    کباب شامی
    کوفته
    آش رشته
    قورمه سیب
    آش آلوچه
    آبگوشت لپه
    کباب شامی
    آبگوشت لوبیا سبزی
    اگردک
    کوکو سبزی
    کشک و بادمجان
    گوشت و شوید
    قورمه به
    قورمه سیب
    پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
    • خانه
    • هفته نامه چاپی
    • هفته نامه الکترونیکی
    • مصاحبه
    • نجف آباد شهر من
    • اینجا همه چی درهمه

    کلیه حقوق مادی و معنوی سایت برای ( هفته نامه دیباگران ) محفوظ می باشد. هرگونه کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک فعال به مطلب مجاز می باشد


    طراحی و توسعه : کاشمروب . IR