حلیم بادمجان غذایی سنتی و قدیمی در کل ایران است. این غذا در تمام ماه های سال لذیذ و دلچسب است. اما در ماه رمضان طرفداران خود را دارد. روش پخت این غذا در شهر های مختلف متفاوت است. اما سبک نجف آبادی آن بسی لذیذ و خوشمزه است. این غذا شباهت زیادی به حلیم […]
حلیم بادمجان غذایی سنتی و قدیمی در کل ایران است. این غذا در تمام ماه های سال لذیذ و دلچسب است. اما در ماه رمضان طرفداران خود را دارد. روش پخت این غذا در شهر های مختلف متفاوت است. اما سبک نجف آبادی آن بسی لذیذ و خوشمزه است.
این غذا شباهت زیادی به حلیم گندم دارد و دلیل نامگذاری آن همین است.حلیم بادمجان غذایی کامل است و در مهمانی ها می توان به عنوان پیش غذا از آن استفاده کرد.
حلیم بادمجان دارای خواص زیر میباشد.
هفته نامه دیباگران شماره پنجاه و هشتم به چاپ رسیده است.