دلمه برگ مو یکی از معروفترین انواع دلمه ها می باشد. البته نوع نجف آبادی آن بسیار لذیذ و جذاب است. این غذای لذیذ در اواسط بهار با برگ های تازه مو درست می شود. این غذا یکی از غذاهای محبوب و مجلسی ایرانی محسوب می شود. البته گفتنی است که در شهرهای مختلف به […]
دلمه برگ مو یکی از معروفترین انواع دلمه ها می باشد. البته نوع نجف آبادی آن بسیار لذیذ و جذاب است. این غذای لذیذ در اواسط بهار با برگ های تازه مو درست می شود. این غذا یکی از غذاهای محبوب و مجلسی ایرانی محسوب می شود. البته گفتنی است که در شهرهای مختلف به روش های متفاوت طبخ می شود. در اینجا ما روش نجف آبادی را بیان می کنیم.
این مطلب در هفته نامه دیباگران شماره شصت و یکم چاپ شده است.