پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
دوشنبه, ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۱:۲۵:۲۳
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
دوشنبه, ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ /
2023 / 01 / 30 ( 2023 / Monday / January )
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
This search form (with id 1) does not exist!
پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
  • پ
کد خبر: 1437
غذاهای محلی نجف آباد
تاریخ: ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۴
نویسنده خبر: هفته نامه دیباگران
636 بازدید
۰
0
6

قورمه به

یکی از غذاهای بسیار لذیذ نجف آباد قورمه به است. این غذا را هم با نان و هم به عنوان یک خورشت با برنج سرو می شود. افرادی که ذائقه آنها شیرین است این غذا را می پسندند. مواد لازم برای قورمه به گوشت خورشتی لقمه ایی ۳۰۰ گرم به خرد شده ۳ لیوان آلو […]

قورمه به
بزرگنمایی تصویر


یکی از غذاهای بسیار لذیذ نجف آباد قورمه به است. این غذا را هم با نان و هم به عنوان یک خورشت با برنج سرو می شود. افرادی که ذائقه آنها شیرین است این غذا را می پسندند.

قورمه به


مواد اولیه قورمه به

مواد لازم برای قورمه به

  • گوشت خورشتی لقمه ایی ۳۰۰ گرم
  • به خرد شده ۳ لیوان
  • آلو یا آلبالو خشک ۱۰۰ گرم
  • پیاز خرد شده ۱ لیوان
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
  • شکر ۱ قاشق غذا خوری
  • زعفران، زردچوبه، نمک به میزان دلخواه
  • روغن یا کره ۳ قاشق غذا خوری
قورمه به


قورمه به

طرز تهیه قورمه به

  • پیاز را سرخ کرده تا طلایی شود، تکه های گوشت را اضافه کردهو تفت می دهیم.
  • زردچوبه، نمکه و ادویه ها  را به گوشت اضافه می کنیم. و با حرارت ملایم و مقدار کمی آب جوشیده و گرم می گذاریم تا گوشت پخته شود.
  • آلوها یا آلبالو های خیس خورده را به همراه شکر به غذا اضافه می کنیم. بعد از کمی جوش خوردن رب گوجه فرهنگی را نیز اضافه می کنیم.
  • به ها را در یک ظرف دیگر کمی تفت دهید تا نرم شوند و به قابلمه اضافه کنید. در نهایت اجازه دهید به آرامی بجوشد تا غذا کاملا جا بیفتد.
قورمه به


خواص به

خواص به

  • ضد التهاب
  • ضد آلرژی
  • کاهش وزن
  • درمان زخم معده
  • درمان بیماری های معده و همروئید
  • دارای خواص آنتی اکسیدان
  • درمان تهوع و استفراغ
  • خواص ضد ویروسی
  • کاهش فشار خون با خواص
  • ضد سرطان بودن
  • درمان استرس
  • درمان بیماری های کبدی و چشم
  • کمک به درمان بیماری های مزمن
  • دانه به برای گلو درد و بیماری ویروسی مفید است
  • روغن به مانع عرق کردن، تقویت قلب ، کبد و معده می شود

خواص درمانی چای به

  • درمان اسهال
  • تنظیم فسار خون
  • تقویت سیستم ایمنی بدن
  • مبارزه با باکتری ها و ویروس ها
  • حمایت از سلامت قلب
  • کاهش کلسترول خون
  • کاهش و رفع کم خونی
  • خاصیت ضدعفونی کننده
  • رفع مشکلات ریوی
  • تقویت موی سر
  • درمان سرماخوردگی
  • درمان برونشیت
  • مفید برای پوست های حساس
  • درمان سوختگی درجه پایین

آماده سازی و سرو به

  • به خام ترش و گس است و بهتر است که پخته مصرف شود،که طعم تلخ و گس آن با پخته شدن از بین می رود.
  • به هم به صورت مربا، ژله و طعم دهنده می تواند استفاده شود.
  • بهتر است به با آب سرد شسته شود و برای استفاده در غذا کمی در آب جوشانده شود.

این مطلب در هفته نامه دیباگران شماره شصت و هفتم چاپ شده است.

با دیگر غذاهای محلی نجف‌آباد آشنا شوید

برچسب های :
​
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی دیباگران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما
    لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید

    خبرهای غذاهای محلی نجف آباد
    • پربازدیدترین ها
    • آخرین خبرها
    • خبرهای مرتبط
    اگردک
    کماج
    گداخته
    گوشت و شوید
    کباب گوشت شتر با سیخ انجیر
    آماج کدو سفید
    کوفته
    شوربا
    آش کلوچه
    طرز تهیه حلیم بادمجان
    کدو حلوایی ، تنبل پر خاصیت
    آبگوشت غوره
    کماج
    گندی
    گوشت و به
    ته حلوا
    کباب شامی
    کوفته
    آش رشته
    قورمه سیب
    طرز تهیه حلیم بادمجان
    کباب گوشت شتر با سیخ انجیر
    کباب حسینی
    گوشت و به
    اگردک
    ته حلوا
    گداخته
    طرز تهیه کله جوش نجف آبادی
    جغور بغور
    آبگوشت نخودآب
    پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
    • خانه
    • هفته نامه چاپی
    • هفته نامه الکترونیکی
    • مصاحبه
    • نجف آباد شهر من
    • اینجا همه چی درهمه

    کلیه حقوق مادی و معنوی سایت برای ( هفته نامه دیباگران ) محفوظ می باشد. هرگونه کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک فعال به مطلب مجاز می باشد


    طراحی و توسعه : کاشمروب . IR