پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
شنبه, ۱ مهر ۱۴۰۲ / ۲۲:۲۴:۳۹
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
شنبه, ۱ مهر ۱۴۰۲ /
2023 / 09 / 23 ( 2023 / Saturday / September )
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
This search form (with id 1) does not exist!
پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
  • پ
کد خبر: 1614
غذاهای محلی نجف آباد
تاریخ: ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۷
نویسنده خبر: هفته نامه دیباگران
644 بازدید
۰
0
10

نان پنجره ایی

نان پنجره ایی یک شیرینی بسیارخوشمزه و سنتی است که به ویژه در منطقه اصفهان و نجف آباد طبخ می شود. با نام های مختلفی هم مانند شیرینی پنجره ایی، خاتون پنجره نیز معرفی می شود. این شیرینی جز خاص ترین و خوشمزه ترین شیرنی های ایرانی نیز محسوب می شود.این شیرینی در ماه مبارک […]

نان پنجره ایی
بزرگنمایی تصویر


نان پنجره ایی یک شیرینی بسیارخوشمزه و سنتی است که به ویژه در منطقه اصفهان و نجف آباد طبخ می شود. با نام های مختلفی هم مانند شیرینی پنجره ایی، خاتون پنجره نیز معرفی می شود. این شیرینی جز خاص ترین و خوشمزه ترین شیرنی های ایرانی نیز محسوب می شود.این شیرینی در ماه مبارک رمضان، اعیاد و نوروز بسیار پر استقبال می باشد.
ضمن اینکه با قالب های متفاوت و زیبایی می توان آن را تهیه کرد،

نان پنجره ایی


مواد شیرینی نان پنجره ایی

مواد لازم شیرینی نان پنجره ایی

  • نشاسته ۳ قاشق غذاخوری
  • آرد برنج ۱ قاشق غذا خوری
  • آرد گندم ۴ قاشق سوپ خوری
  • تخم مرغ ۵ عدد
  • گلاب ۲ قاشق غذا خوری
  • هل پودر شده ۱ قاشق چای خوری
  • وانیل نیم قاشق چای خوری
  • شیر ۱ فنجان
  • پودر پسته به میزان لازم
  • پودر شکر به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
نان پنجره ایی


طرز تهیه شیرینی نان پنجره ایی

دستور پخت شیرنی نان پنجره ایی

  • نشاسته، گلاب، آرد برنج، آرد گندم وشیر را در یک ظرف ریخته و خوب بهم بزنید تا ماده یک دستی ایجاد شود
    مواد را باید با چنگال ترکیب کنید
  • تخم مرغ ها یک دانه یک دانه اضافه کنید و مخلوط کنید تا یک دست شود
  • خمیر باید مرتب به هم زده شود تا یک دست شود و گوله نشود
  • اگر خمیر کمی سفت شد به آن آب یا شیر اضافه کنید
    خمیر نباید خیلی شل نه خیلی سفت باشد
  • در یک ظرف گود مقدار زیادی روغن ریخته و می گذاریم تا به خوبی داغ شود
  • قالب رادر روغن داغ قرار دهید سپس در مواد زده و مجدد در روغن داغ زده
    خمیر باید ۲ میلی متر از سر قالب بیرون بزند ،کمی صبر کنید مواد خودش را بگیرد،
    قالب را تکان دهید تا قالب جدا شود
  • شیرنی که سرخ شد از روغن بیرون آورده و روی آن پودر شکر و پودر پسته ریخته
نان پنجره ایی


شیرینی نان پنجره ایی

نکات تهیه نان پنجره ایی

  • هر چه قالب هایی با دسته های بلندتری تهیه کنید کار کردن با آن راحتر خواهد بود
  • در حین پخت مواد را چندین بار هم بزنید تا مواد یک دست شود
  • این شیرینی در ظرف در بسته و در یخچال تا یک ماه قابل استفاده می باشد
  • وقتی قالب را در روغن فرو می برید، تمام قالب را در روغن نبرید زیرا مواد از قالب جدا نخواهد شد
  • با قالب های متفاوت می توانیم شکل های متفاوتی را درست کنید
  • زعفران را نیز می توانید به عنوان یک طعم و رنگ دهنده نیز به مواد اضافه کنید

این مطلب در هفته نامه دیباگران شماره هفتاد و سوم به چاپ رسیده است.

با دیگر غذاهای محلی نجف‌آباد آشنا شوید

برچسب های :
​
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی دیباگران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما
    لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید

    خبرهای غذاهای محلی نجف آباد
    • پربازدیدترین ها
    • آخرین خبرها
    • خبرهای مرتبط
    اگردک
    کماج
    گداخته
    گوشت و شوید
    کباب گوشت شتر با سیخ انجیر
    آماج کدو سفید
    کوفته
    شوربا
    آش کلوچه
    طرز تهیه قیمه ریزه
    کدو حلوایی ، تنبل پر خاصیت
    آبگوشت غوره
    کماج
    گندی
    گوشت و به
    ته حلوا
    کباب شامی
    کوفته
    آش رشته
    قورمه سیب
    قورمه سیب
    اگردک
    گداخته
    آش خرفه
    کباب گوشت شتر با سیخ انجیر
    آبگوشت نخودآب
    یتیمچه
    کماج
    آبگوشت لوبیا سبزی
    طرز تهیه کله جوش نجف آبادی
    پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
    • خانه
    • هفته نامه چاپی
    • هفته نامه الکترونیکی
    • مصاحبه
    • نجف آباد شهر من
    • اینجا همه چی درهمه
     مدیر مسئول : سمیه طالب
    سردبیر : احمد شریعتی
    تلفن تماس : 09122268823
    آدرس: اصفهان، نجف آباد، بلوار شهید آیت جنوبی، پلاک 88 ، موسسه فرهنگی هنری فرهنگ سازان معاصر


    کلیه حقوق مادی و معنوی سایت برای ( هفته نامه دیباگران ) محفوظ می باشد. هرگونه کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک فعال به مطلب مجاز می باشد



    طراحی و توسعه : کاشمروب . IR