پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
یکشنبه, ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ / ۰۵:۲۹:۱۲
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
یکشنبه, ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ /
2023 / 02 / 05 ( 2023 / Sunday / February )
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
This search form (with id 1) does not exist!
پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
  • پ
کد خبر: 1215
غذاهای محلی نجف آباد
تاریخ: ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۶:۲۷
نویسنده خبر: هفته نامه دیباگران
2432 بازدید
۰
0
7

کباب گوشت شتر با سیخ انجیر

کباب گوشت شتر با سیخ انجیر کباب گوشت شتر با سیخ انجیر غذای اصیل و بی نظیر شهر نجف آباد است. سیخ های کباب از ساقه های نازک و سبز درخت انجیر درست می شود. از  هر گوشتی می توان استفاده کرد البته با گوشت شتر بسیار ویژه خواهد بود. ولی اصلاین غذا  با راسته […]

کباب گوشت شتر با سیخ انجیر
بزرگنمایی تصویر


کباب گوشت شتر با سیخ انجیر

کباب گوشت شتر با سیخ انجیر غذای اصیل و بی نظیر شهر نجف آباد است. سیخ های کباب از ساقه های نازک و سبز درخت انجیر درست می شود. از  هر گوشتی می توان استفاده کرد البته با گوشت شتر بسیار ویژه خواهد بود. ولی اصلاین غذا  با راسته شتر است. راسته شتر گوشتی لذیذ با بافتی چربی می باشد. به خاطر شیره انجیر گوشت نازک و لطیف و خیلی خوش طعم می شود. البته با دل شتر نیز می توان این کباب را تهیه کرد. که آن هم بسیار لذیذ می باشد.

مواد لازم کباب گوشت شتر با سیخ انجیر

  • گوشت شتر برای هر نفر ۲۵۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد بزرگ
  • کیوی ۱ عدد (دلخواه )
  • فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
  • سیخ انجیر به تعداد لازم
کباب گوشت شتر با سیخ انجیر

طرز تهیه کباب گوشت شتر با سیخ انجیر

  • گوشت رو به قطعات ۳ در ۲ سانت خرد کرده.
  • پیاز رو خلالی درشت خرد می کنیم. و با فلفل سیاه مخلوط کنید.
  • در یک ظرف دردار گوشت را با پیاز و فلفل حداقل برای مدت ۶ ساعت داخل یخچال نگهداری می کنیم. تا گوشت مزه دار شود .
  • بعد گوشت ها را به سیخ بکشید. قبل از کباب کردن گوشت ها در صورت اینکه تمایل داشته باشیم. گوشت کمی نرم تر شود. یک کیوی را رنده کرده. و به گوشت مالیده (این مورد باید دقیقا قبل از روی آتش گذاشتن انجام شود. و بعد از به سیخ کشیده شدن گوشت ها مالیده شود).

نکات طرز تهیه کباب گوشت شتر با سیخ انجیر

  • گوشت شتر منبع بسیار خوبی از پروتئین و مواد مغذی است. البته در مقایسه با گوشت گاو چربی و پروتئین کمتری دارد و سدیم بیشتر، پتاسیم کمتری نیز دارد. از نظر ترکیبات شیمایی نیز کمی با گوشت حیوانات اهلی متفاوت است.
  • از چربی خود گوشت بین گوشت ها در سیخ استفاده می کنیم تا گوشت ها کمی آبدار و لذیذ باشد.
  • می توانید برای اینکه بتوانید راحت تر کباب را درست کنید. سیخ ها را بین سیم های کبابی قرار دهید، تا روی آتش بتوانید راحت‌تر بپزید.
  • می توانید کمی پیاز و جعفری خرد شده برای نان و زیر کباب استفاده کنید. که همراه کباب بسیار لذیذ می باشد.
  • بعد از سیخ کردن گوشت ها بهتر از چند ساعتی بماند تا شیره سیخ انجیر به گوشت ها اثر کند و نرم شوند.
کباب گوشت شتر با سیخ انجیر

کباب گوشت شتر با سیخ انجیر

این مطلب در هفته نامه دیباگران شماره شصتم به چاپ رسیده است.

برچسب های :
​
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی دیباگران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما
    لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید

    خبرهای غذاهای محلی نجف آباد
    • پربازدیدترین ها
    • آخرین خبرها
    • خبرهای مرتبط
    اگردک
    کماج
    گداخته
    گوشت و شوید
    کباب گوشت شتر با سیخ انجیر
    آماج کدو سفید
    کوفته
    شوربا
    آش کلوچه
    طرز تهیه حلیم بادمجان
    کدو حلوایی ، تنبل پر خاصیت
    آبگوشت غوره
    کماج
    گندی
    گوشت و به
    ته حلوا
    کباب شامی
    کوفته
    آش رشته
    قورمه سیب
    گندی
    جغور بغور
    کماج
    طرز تهیه قیمه ریزه
    گداخته
    شوربا
    کباب شامی
    کوفته
    نان پنجره ایی
    طرز تهیه کله جوش نجف آبادی
    پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
    • خانه
    • هفته نامه چاپی
    • هفته نامه الکترونیکی
    • مصاحبه
    • نجف آباد شهر من
    • اینجا همه چی درهمه

    کلیه حقوق مادی و معنوی سایت برای ( هفته نامه دیباگران ) محفوظ می باشد. هرگونه کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک فعال به مطلب مجاز می باشد


    طراحی و توسعه : کاشمروب . IR