کباب گوشت شتر با سیخ انجیر کباب گوشت شتر با سیخ انجیر غذای اصیل و بی نظیر شهر نجف آباد است. سیخ های کباب از ساقه های نازک و سبز درخت انجیر درست می شود. از هر گوشتی می توان استفاده کرد البته با گوشت شتر بسیار ویژه خواهد بود. ولی اصلاین غذا با راسته […]
کباب گوشت شتر با سیخ انجیر غذای اصیل و بی نظیر شهر نجف آباد است. سیخ های کباب از ساقه های نازک و سبز درخت انجیر درست می شود. از هر گوشتی می توان استفاده کرد البته با گوشت شتر بسیار ویژه خواهد بود. ولی اصلاین غذا با راسته شتر است. راسته شتر گوشتی لذیذ با بافتی چربی می باشد. به خاطر شیره انجیر گوشت نازک و لطیف و خیلی خوش طعم می شود. البته با دل شتر نیز می توان این کباب را تهیه کرد. که آن هم بسیار لذیذ می باشد.
این مطلب در هفته نامه دیباگران شماره شصتم به چاپ رسیده است.