کشک و بادمجان از غذاهای لذیذ و سنتی نجف آباد می باشد و در شهرهای دیگر با روش های متفاوت نیز طبخ می شود. این غذا زمان پخت کمی دارد و هم به عنوان یک غذای اصلی و هم در مهمانی ها به عنوان پیش غذا می تواند استفاده کرد. و به شکل های مختلف […]
کشک و بادمجان از غذاهای لذیذ و سنتی نجف آباد می باشد و در شهرهای دیگر با روش های متفاوت نیز طبخ می شود. این غذا زمان پخت کمی دارد و هم به عنوان یک غذای اصلی و هم در مهمانی ها به عنوان پیش غذا می تواند استفاده کرد. و به شکل های مختلف و زیبایی می توان آن را تزئین کرد.
کشک و بادمجان برای سرو آماده است با سبز خوردن تازه و نان سنگکگ تازه یک غذای فوق العاده لذیذ می باشد .
با دیگر غذاهای محلی نجفآباد آشنا شوید
این مطلب در هفته نامه دیباگران شماره شصت و سوم چاپ شده است.