پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
دوشنبه, ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۱:۲۰:۱۳
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
دوشنبه, ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ /
2023 / 01 / 30 ( 2023 / Monday / January )
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
This search form (with id 1) does not exist!
پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
  • پ
کد خبر: 1326
غذاهای محلی نجف آباد
تاریخ: ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۸:۲۵
نویسنده خبر: هفته نامه دیباگران
607 بازدید
۰
0
3

کشک و بادمجان

کشک و بادمجان از غذاهای لذیذ و سنتی نجف آباد می باشد و در شهرهای دیگر با روش های متفاوت نیز طبخ می شود. این غذا زمان پخت کمی دارد و هم به عنوان یک غذای اصلی و هم در مهمانی ها به عنوان پیش غذا می تواند استفاده کرد. و به شکل های مختلف […]

کشک و بادمجان
بزرگنمایی تصویر


کشک و بادمجان از غذاهای لذیذ و سنتی نجف آباد می باشد و در شهرهای دیگر با روش های متفاوت نیز طبخ می شود. این غذا زمان پخت کمی دارد و هم به عنوان یک غذای اصلی و هم در مهمانی ها به عنوان پیش غذا می تواند استفاده کرد. و به شکل های مختلف و زیبایی می توان آن را تزئین کرد.

کشک و بادمجان


مواد لازم کشک بادمجان

مواد لازم برای تهیه کشک و بادمجان

  • بادمجان  به ازای هر نفر یک عدد متوسط
  • کشک به ازای هر نفر ۲ قاشق غذا خوری
    البته کشک باید سفت باشد
  • پیاز به ازای هر نفر ۱ عدد متوسط
  • سیر ۱ خوشه متوسط
  • نعنا خشک، نمک، زردچوبه به مقدار لازم
    در این غذا از ادویه و فلفل استفاده نمی کنیم زیرا بادمجان کمی طعم تند دارد و تندی غذا زیاد می شود
    در صورتی که بعد از تهیه غذا تندی آن کم بود اضافه کنید.
کشک و بادمجان


مراحل تهیه کشک بادمجان

مراحل تهیه کشک و بادمجان

  • بادمجان را پوست کنده، و لایه لایه برش می زنیم ،و در یک سبد نمک زیادی روی آن می پاشیم. و می گذاریم تا به خوبی به اصطلاح زهرآب آن برود و بادمجان تلخی نداشته باشد.
  • بادمجان ها را خوب شسته  و کمی فشار می دهیم تا شوری آن برود. سپس با یک دستمال تمیز خشک می کنیم و در روغن به خوبی سرخ می کنیم.
    دو طرف بادمجان را باید روی شعله کم به خوبی سرخ می کنیم تا همزمان بادمجان مغز پخت، نرم و پخته نیز شود.
  • بادمجان ها را برای کشک و بادمجان با چنگال یا گوشت کوب دستی له کنید ، بادمجان نباید کاملا پوره شود بنابراین از گوشت کوب برقی با غذا ساز استفاده نکنید.
  • پیاز ها را ریز خرد کرده و کمی سرخ می کنیم
    سیر را نیز در این مرحله اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم ، دقت کنید سیر ها نسوزد.  زردچوبه را به پیازها و سیرهای  طلایی شده اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا خوب رنگ بگیرد.
  • نعنا خشک را سابیده و اضافه می کنیم، دقت کنید زردچوبه یا نعنا اگر بسوزد تلخ مزه می شود. بنابراین این مراحل باید روی حرارت ملایم و کم انجام شود.
  • بادمجان های له شده را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.
  • کشک را اضافه می کنیم و به خوبی هم می زنیم.
  • اگر کشک خیلی غلیظ است با کمی آب آنرا رقیق کنید تا به خوبی مخلوط شود.
  • کشک و بادمجان روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا غذا به خوب جا بیافتد.
  • نمک این غذا را در آخر بار اضافه می کنیم چون ممکن است بادمجان ها شور باشند و غذا شور شود.

کشک و بادمجان برای سرو آماده است با سبز خوردن تازه  و نان سنگکگ تازه یک غذای فوق العاده لذیذ می باشد .

کشک و بادمجان


کشک بادمجان

خواص بادمجان

  • خواب خوب
  • خلط آور خوب
  • جلوگیری از لخته خوی
  • تقویت برای بدن سالم
  • برای هضم بهتر
  • کنترل قند خون
  • پیشگیری از سرطان
  • تقویت سیستم ایمنی بدن
  • تقوین استخوان های بدن
  • کمک بهترک سیگار
  • مراقبت از پوست
  • کاهش وزن
  • نیرو بخش مغزی
  • افزایش ایمنی بدن
  • افزایش آهن و رفع کم خونی
  • تقویت و رشد مو
  • ضد پیری

با دیگر غذاهای محلی نجف‌آباد آشنا شوید

این مطلب در هفته نامه دیباگران شماره شصت و سوم چاپ شده است.

برچسب های :
​
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی دیباگران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما
    لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید

    خبرهای غذاهای محلی نجف آباد
    • پربازدیدترین ها
    • آخرین خبرها
    • خبرهای مرتبط
    اگردک
    کماج
    گداخته
    گوشت و شوید
    کباب گوشت شتر با سیخ انجیر
    آماج کدو سفید
    کوفته
    شوربا
    آش کلوچه
    طرز تهیه حلیم بادمجان
    کدو حلوایی ، تنبل پر خاصیت
    آبگوشت غوره
    کماج
    گندی
    گوشت و به
    ته حلوا
    کباب شامی
    کوفته
    آش رشته
    قورمه سیب
    آش آلوچه
    کوفته
    آبگوشت لپه
    طرز تهیه قیمه ریزه
    گداخته
    تاس کباب
    آبگوشت غوره
    قورمه سیب
    کلم پلو
    گوشت و شوید
    پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
    • خانه
    • هفته نامه چاپی
    • هفته نامه الکترونیکی
    • مصاحبه
    • نجف آباد شهر من
    • اینجا همه چی درهمه

    کلیه حقوق مادی و معنوی سایت برای ( هفته نامه دیباگران ) محفوظ می باشد. هرگونه کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک فعال به مطلب مجاز می باشد


    طراحی و توسعه : کاشمروب . IR