کلم پلو یکی از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که در شهر های مختلف به سبک های متفاوتی طبخ می شود. که هر کدام طعم خاصی را دارد. در اینجا ما روش پخت کلم پلو را به سبک نجف آباد خواهیم گفت. این غذا را می توان باکوفته ریزه ، گوشت چرخ کرده یا مرغ […]
کلم پلو یکی از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که در شهر های مختلف به سبک های متفاوتی طبخ می شود. که هر کدام طعم خاصی را دارد. در اینجا ما روش پخت کلم پلو را به سبک نجف آباد خواهیم گفت. این غذا را می توان باکوفته ریزه ، گوشت چرخ کرده یا مرغ نیز تهیه کرد. و سرشار از عطر دارچین و زعفران است.
این مطلب در هفته نامه دیباگران شماره هشتاد به چاپ رسیده است.