کوکو سبزی یکی از محبوب ترین و پر طرفدارترین کو کو های ایرانی است. این کوکوی خوشمزه از سبزیجات معطر تهیه می شود. که امروز می خواهیم با دستور پخت نجف آبادی آن را ارائه کنیم. (البته این نکته را هم یادآور شوم که ما نجف آبادی ها برای پخت این کوکو از سبزی باغی […]
کوکو سبزی یکی از محبوب ترین و پر طرفدارترین کو کو های ایرانی است. این کوکوی خوشمزه از سبزیجات معطر تهیه می شود. که امروز می خواهیم با دستور پخت نجف آبادی آن را ارائه کنیم. (البته این نکته را هم یادآور شوم که ما نجف آبادی ها برای پخت این کوکو از سبزی باغی که عطر خاصی دارد استفاده می کنیم. )
سبزی (تره ، جعفری ، گشنیز ، شوید ) : ۵۰۰ گرم
تخم مرغ : ۲ عدد
زرشک: ا قاشق غذا خوری
گردو : ۳ قاشقه خرد شده
نمک و فلفل و زردچوبه
روغن : ۲ قاشق غذاخوری
آرد : ۲ قاشق غذاخوری
شیر: نصف لیوان
ابتدا سبزی ها را پاک کرده شسته و بعد ز اینکه آب آن کامل گرفته شد ریز خورد کرده در صورت دلخواه می توانید چرخ کنید .
سبزی های آماده را در ظرفی ریخته تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه وشیر و آرد را اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا مواد خوب مخلوط شود بعد زرشک و گردو خرد شده را اضافه می کنیم هم می زنیم
ماهی تابه را روی اجاق گذاشته بعد از داغ شدن روغن را اضافه می کنیم که خوب داغ شود که مواد کوکو نچسبد، نصف مواد را ریخته و صاف می کنیم قطر مواد حدود ۲ تا ۳ سانت باشد حتما حواسمان باشد حرارت باید ملایم باشد که خوب مغز پخت شود . بعد که یک طرف کوکو پخته شد آن را زیر رو می کنیم تا طرف دیگر هم پخته شود.
این مطلب در هفته نامه دیباگران شماره هشتاد و سوم به چاپ رسیده است.
با دیگر غذاهای محلی نجفآباد آشنا شوید
از سایت موسسه فرهنگی هنری فرهنگ سازان معاصر دیدن کنید