پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
جمعه, ۱۷ آذر ۱۴۰۲ / ۰۰:۰۱:۱۹
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
جمعه, ۱۷ آذر ۱۴۰۲ /
2023 / 12 / 08 ( 2023 / Friday / December )
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
This search form (with id 1) does not exist!
پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
  • پ
کد خبر: 1559
غذاهای محلی نجف آباد
تاریخ: ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۳
نویسنده خبر: هفته نامه دیباگران
3015 بازدید
۰
0
11

گوشت و شوید

گوشت و شوید گوشت و شوید غذای فوق العاده راحت با طرز تهیه آسان است که برای بیمان و زنانی که تازه زایمان کرده اند بسیار مفید می باشد. این غذا را به عنوان میان وعده  یا صبحانه  تقویتی درست می شود. هیچ نوع ادویه ایی ندارد و بهبود بیمار را تسریع  می کند. مواد […]

گوشت و شوید
بزرگنمایی تصویر


گوشت و شوید

گوشت و شوید غذای فوق العاده راحت با طرز تهیه آسان است که برای بیمان و زنانی که تازه زایمان کرده اند بسیار مفید می باشد.
این غذا را به عنوان میان وعده  یا صبحانه  تقویتی درست می شود. هیچ نوع ادویه ایی ندارد و بهبود بیمار را تسریع  می کند.

گوشت و شوید


مواد اولیه گوشت شوید

مواد لازم گوشت و شوید

  • گوشت بدون دنبه : ۲۵۰ گرم
  • شوید خشک : ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک : به اندازه
  • پیاز : یک عدد متوسط

طرز تهیه گوشت و شوید

  • گوشت را همراه باپیاز و کمی نمک و شوید خشک ها در چرخ گوشت ۱۲۳ ریخته و چرخ می کنیم و با دستگاه خوب مخلوط می کنیم .
  • چرخ گوشت ۱۲۳ گوشت رو طوری منسجم می کند که محال است گوشت ها از هم جدا شود.
  • و به اصطلاح نجف آبادی ها وا بره و در واقع یک ورز دهنده عالی برای گوشت است.
  • در قابلمه کمی آب و کمی شوید خشک و نمک ریخته و می گذاریم تا جوش بیاید و سپس مواد گوشتی را قلقلی می کنیم و داخلش می ندازیم و بعد شعله رو کم می کنیم تا پخته شود.

نکته

دوست داشته باشید می تواند کمی برنج نیم دانه در آب غذا ریخته تا لعاب دار شود. همچنین می توانید با کمی رب گوجه فرنگی به آن رنگ بدهید.

گوشت و شوید

خواص شوید

خواص شوید

  • شوید طبع گرم و خشک دارد و برای حال بلغمی و سرد مزاج مفید است.
  • شوید باز کننده شیر است و تخم آن در این خصوص قوی تر است .
  • شوید مسکن در شکم و روده است و بازکننده انسداد آن ها و هاضم قوی می باشد.
  • شوید یرفان و زردی و امراض بلغمی و سکسه و ضعف معده و جگر و طحال را رفع می کند.
  • شوید سرفه و تنگی نفس را رفع می کند.
  • دم نوش شوید باعث کاهش نفخ می شود.
  • پاشیدن شوید خشک سائیده شده  بر روی زخم و جراحت دار را خشک می کند.
گوشت و شوید


خواص تخم شوید

خواص تخم شوید

  • اضافه کردن تخم شوید به عنوان یک ادویه به غذا و یا ترشیجات عوارض معده را اصلاح کرده، مانع ترش کردن معده  بعد از غذا می شود.
  • شوید تازه در سب سنتی ، تحلیل برنده اخلاط بدن، بازکننده انسداد عروق، اشتها آور است و با افزایش ترشح انسولین،سطح قند خون بیماران دیابتی را کاهش می دهد.
  • شوید تازه باعث کاهش سطح تری گلیسرید و کلسترول خون می شود.

خواص  گوشت و شوید

  • گوشت و شوید منبع خوب پروتئین و چربی است.گوشت و شوید مناسب افراد بیمار و سرماخورده ای که دچار ضعف بدنی و جسمی شده اند است.از لحاظ علمی نیز وجود همزمان پروتئین و چربی می تواند انرژی های از دست رفته فرد را به او باز گرداند.

    همچنین افرادی که به دلایل  مختلف از جمله بیماری دچار تحلیل عضلانی و کم خونی شده اند می توانند از این غذا استفاده کنند چون منبع خوب پروتئین، ویتامین ب ۲، روی، ویتامین ب ۶ است.

    در مجموع این غذا برای دوران بیماری و نقاهت مفید است.

این مطلب در هفته نامه دیباگران شماره هفتاد و یک به چاپ رسیده است.

با دیگر غذاهای محلی نجف‌آباد آشنا شوید

برچسب های :
​
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی دیباگران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما
    لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید

    خبرهای غذاهای محلی نجف آباد
    • پربازدیدترین ها
    • آخرین خبرها
    • خبرهای مرتبط
    اگردک
    کماج
    گداخته
    گوشت و شوید
    کباب گوشت شتر با سیخ انجیر
    آماج کدو سفید
    کوفته
    شوربا
    آش کلوچه
    طرز تهیه قیمه ریزه
    کدو حلوایی ، تنبل پر خاصیت
    آبگوشت غوره
    کماج
    گندی
    گوشت و به
    ته حلوا
    کباب شامی
    کوفته
    آش رشته
    قورمه سیب
    گوشت و به
    گندی
    کماج
    آماج کدو سفید
    اگردک
    کباب شامی
    کباب حسینی
    طرز تهیه حلیم بادمجان
    کشک و بادمجان
    آبگوشت لوبیا سبزی
    پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
    • خانه
    • هفته نامه چاپی
    • هفته نامه الکترونیکی
    • مصاحبه
    • نجف آباد شهر من
    • اینجا همه چی درهمه
     مدیر مسئول : سمیه طالب
    سردبیر : احمد شریعتی
    تلفن تماس : 09122268823
    آدرس: اصفهان، نجف آباد، بلوار شهید آیت جنوبی، پلاک 88 ، موسسه فرهنگی هنری فرهنگ سازان معاصر


    کلیه حقوق مادی و معنوی سایت برای ( هفته نامه دیباگران ) محفوظ می باشد. هرگونه کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک فعال به مطلب مجاز می باشد



    طراحی و توسعه : کاشمروب . IR