پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
دوشنبه, ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ / ۰۶:۵۶:۲۵
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
دوشنبه, ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ /
2023 / 02 / 06 ( 2023 / Monday / February )
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
This search form (with id 1) does not exist!
پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
  • پ
کد خبر: 1526
غذاهای محلی نجف آباد
تاریخ: ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۷
نویسنده خبر: هفته نامه دیباگران
693 بازدید
۰
0
6

یتیمچه

قورمه بادمجان یا یتیمچه که بعضی آن را یتیمک هم می گویند غذایی است با ترکیب بادمجان، گوجه، پیاز و گاها سبی زمینی، به این علت آن را یتیمچه می گویند چون گوشت ندارد. این غذا پر از فیبر این و برای افراد که رژیم دارند غذایی مناسب و بسیار کم کالری می باشد. یتیمچه […]

یتیمچه
بزرگنمایی تصویر


قورمه بادمجان یا یتیمچه که بعضی آن را یتیمک هم می گویند غذایی است با ترکیب بادمجان، گوجه، پیاز و گاها سبی زمینی،
به این علت آن را یتیمچه می گویند چون گوشت ندارد.

این غذا پر از فیبر این و برای افراد که رژیم دارند غذایی مناسب و بسیار کم کالری می باشد. یتیمچه را می توان هم با نان سرو کرد و هم به عنوان یک خورشت با برنج سرو کرد.
افرادی که رژیم دارند باید کالری برج یا نان را به کالری کم این غذا اضافه کنند تا کالری درست را دریافت کنند.

یتیمچه


مواد اولیه یتیمچه

مواد لازم یتیمچه

  • بادمجان به ازای هر نفر یک عدد متوسط که به صورت نگینی خرد می شود.
  • گوجه فرنگی به ازای هر دو نفر یک عدد
  • پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط
  • روغن ، نمک و زردچوبه به میزان لازم
  • سیب زمینی به دلخواه ۲ عدد متوسط
یتیمچه


طرز تهیه یتیمچه

طـرز تـهـیـه یتیمچه

  • پیازها را در روغن سرخ کرده و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم تا به خوبی رنگ دهد.
  • بعد از طلایی شدن پیازها(دقت کنید پیازها نباید سیاه و یا قهوه ای شود زیرا طعم تلخ پیدا می کند). گوجه فرهنگی های نگینی خرد شده را به آن اضاف می کنیم.  بهتر است گوجه فرهنگی را پوست گرفته تا غذای خوش طعم تری داشته باشیم.
    برای پوست گرفتن گوجه فرهنگی ها ابتدا آنها را به مدت یک دقیقه داخل آب جوش انداخته سپس آن ها را به راحتی پوست بکنید.
  • کمی که گوجه ها آب انداخت بادمجان ها را اضافه کنید. بعد از اینکه بادمجان ها را پوست گرفتید و خرد کردید حدود یکی دو ساعت آن ها را در آب نمک غلیظ قرار دهیدیا اینکه بر روی آنها نمک بپاشید. تا اصطلاحا زهر بادمجان گرفته شود و تلخی ان گرفته شود. می توانید بادمجان ها قبل از پخت با یک پارچه تمیز خشک کنید تا آب آن کاملا گرفته شود و شور نیز نباشد.
  • نمک و کمی آب به اندازه یک استکان اضافه کنید و با حرارت بسیار کم حدود ۳۰ دقیقه بپزید.
  • اگر دوست داشتید سبی زمینی اضافه کنید ان را نیز نگینی خرد کرده و قبل از بادمجان ها به غذا اضافه کنید.
یتیمچه


یتمیچه

نکات یتیمچه

  • به دلیل حساسیت زا بودن بادمجان و گوجه این غذا برای بچه های زیر ۳ سال مناسب نیست.
  • در صورتی که به جای روغن کره استفاده می کنید ابتدا پیاز را د اخل ظرف بریزید سپس کره را اضافه کنید تا کره نسوزد.

بادمجان مناسب برای یتمیچه

  • بادمجان ها نباید لکه های سبز داشته باشند و کاملا مشکی و براق باشند.
  • بعد از برش بادمجان نباید پر از دانه باشد چون تلخی بیشتری دارند.

این مطلب در هفته نامه دیباگران شماره هفتاد چاپ شده است.

با دیگر غذاهای محلی نجف‌آباد آشنا شوید

برچسب های :
​
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی دیباگران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما
    لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید

    خبرهای غذاهای محلی نجف آباد
    • پربازدیدترین ها
    • آخرین خبرها
    • خبرهای مرتبط
    اگردک
    کماج
    گداخته
    گوشت و شوید
    کباب گوشت شتر با سیخ انجیر
    آماج کدو سفید
    کوفته
    شوربا
    آش کلوچه
    طرز تهیه حلیم بادمجان
    کدو حلوایی ، تنبل پر خاصیت
    آبگوشت غوره
    کماج
    گندی
    گوشت و به
    ته حلوا
    کباب شامی
    کوفته
    آش رشته
    قورمه سیب
    کباب گوشت شتر با سیخ انجیر
    کماج
    طرز تهیه کله جوش نجف آبادی
    قورمه سیب
    آش رشته
    کدو حلوایی ، تنبل پر خاصیت
    ته حلوا
    کوفته
    آش خرفه
    نان پنجره ایی
    پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
    • خانه
    • هفته نامه چاپی
    • هفته نامه الکترونیکی
    • مصاحبه
    • نجف آباد شهر من
    • اینجا همه چی درهمه

    کلیه حقوق مادی و معنوی سایت برای ( هفته نامه دیباگران ) محفوظ می باشد. هرگونه کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک فعال به مطلب مجاز می باشد


    طراحی و توسعه : کاشمروب . IR