پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
جمعه, ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ / ۰۵:۱۸:۱۸
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
جمعه, ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ /
2023 / 06 / 09 ( 2023 / Friday / June )
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
This search form (with id 1) does not exist!
پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
  • پ
کد خبر: 1729
غذاهای محلی نجف آباد
تاریخ: ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۶:۳۱
نویسنده خبر: هفته نامه دیباگران
670 بازدید
۰
0
4

آش آلوچه

آش آلوچه یکی از غذاهای لذیذ و سنتی شهرستان نجف آباد است. که در فصل بهار طبخ می شود. آلوچه همان گوجه سبز است. که به صورت نوبرانه در فصل بهار دیده می شود. البته نجف آبادی ها آلوچه یا همان گوجه سبز را در فصل بهار در فریزر نگهداری می کنند. و در شب […]

آش آلوچه
بزرگنمایی تصویر


آش آلوچه یکی از غذاهای لذیذ و سنتی شهرستان نجف آباد است. که در فصل بهار طبخ می شود. آلوچه همان گوجه سبز است. که به صورت نوبرانه در فصل بهار دیده می شود. البته نجف آبادی ها آلوچه یا همان گوجه سبز را در فصل بهار در فریزر نگهداری می کنند. و در شب های سرد زمستان این آش را طبخ می کنند.

آش آلوچه


آش آلوچه

مواد لازم آش آلوچه

  •  سبزی آش (تره ، شوید، جعفری ، برگ چغندر یا اسفناج ، کمی گشنیز) ۲ کیلو
  •  بلغور گندم ۱ پیمانه
  • برنج نمیدانه ۲ پیمانه
  •  لوبیا قرمز ۱ پیمانه
  • عدس ۱ پیمانه
  •  نخود ۱ پیمانه
  • سیر ۱ خوشه
  •  آلوچه ۲ پیمانه باید در یک ظرف جداگانه پخته شود
  •  پیاز ۱ عدد
  • روغن :۲ قاشق غذاخوری
  •  نعنا خشک : ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، زردچوبه و ادویه و فلفل : به میزان لازم
آش آلوچه


طرز تهیه آش آلوچه

دستور پخت آش آلوچه

  •  لوبیا قرمز و نخود را شب قبل خیس کرده و آب را چندین بار عوض کرده و یکبار جوشانده و آب آن را خالی می کنیم. و با آب جوشیده و گرم و کمی نمک می گذاریم. پخته شود بهتر است. برای خوش طعم شدن و زود پخته شدن یه قاشق غذاخوری سرکه و کمی برگ چغندر خشک شده به حبوبات اضافه می کنیم.
  •  عدس را در ظرفی جداگانه با آب و نمک می گذاریم که بپزد.
  •  در ظرفی بزرگ بلغور گندم را گذاشته تا پخته شود، بعد از ۲۰ دقیقه برنج نیمدانه را اضافه می کنیم. البته شعله را کم می کنیم. زیرا برنج در هنگان پخت سر ریز می شود.
  •  پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن تفت می دهیم کمی که سبک شد، سیر له شده را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم ، نمک و ادویه را اضافه کرده،تا زرد چوبه به خوبی رنگ بدهد .
  •  در مرحله بعد سبزی آش خرد شده را به بلغور و برنج پخته شده اضافه کرده وقتی سبزی پخت آلوچه های پخته شده را اضافه کرده و بعد حبوبات پخته شده را اضافه کرده مرتب هم می زنیم که ته نگیرد ، پیاز داغ آماده را اضافه کرده تا آش جا بیفتد و بعد با نعنا داغ آش را تزیین می کنیم .
آش آلوچه


آش آلوچه

نکات پخت آش آلوچه

  •  نکته در بعضی از مناطق در این آش گوشت چرخ کرده و یا گوشت قلقی هم می ریزند.
  • اگر آلوچه شما به اندازه کافی نبود یا آش به اندازه دلخواه ترش نشد می توانید از آبغوره استفاده کنید

این مطلب در هفته نامه دیباگران شماره هفتاد و هفتم  چاپ شده است.

با دیگر غذاهای محلی نجف‌آباد آشنا شوید

برچسب های :
​
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی دیباگران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما
    لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید

    خبرهای غذاهای محلی نجف آباد
    • پربازدیدترین ها
    • آخرین خبرها
    • خبرهای مرتبط
    اگردک
    کماج
    گداخته
    گوشت و شوید
    کباب گوشت شتر با سیخ انجیر
    آماج کدو سفید
    کوفته
    شوربا
    آش کلوچه
    طرز تهیه حلیم بادمجان
    کدو حلوایی ، تنبل پر خاصیت
    آبگوشت غوره
    کماج
    گندی
    گوشت و به
    ته حلوا
    کباب شامی
    کوفته
    آش رشته
    قورمه سیب
    آبگوشت لپه
    کباب حسینی
    تاس کباب
    طرز تهیه قیمه ریزه
    نان پنجره ایی
    قورمه به
    کماج
    طرز تهیه کله جوش نجف آبادی
    کوکو سبزی
    کدو حلوایی ، تنبل پر خاصیت
    پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
    • خانه
    • هفته نامه چاپی
    • هفته نامه الکترونیکی
    • مصاحبه
    • نجف آباد شهر من
    • اینجا همه چی درهمه

    کلیه حقوق مادی و معنوی سایت برای ( هفته نامه دیباگران ) محفوظ می باشد. هرگونه کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک فعال به مطلب مجاز می باشد


    طراحی و توسعه : کاشمروب . IR