آش آلوچه یکی از غذاهای لذیذ و سنتی شهرستان نجف آباد است. که در فصل بهار طبخ می شود. آلوچه همان گوجه سبز است. که به صورت نوبرانه در فصل بهار دیده می شود. البته نجف آبادی ها آلوچه یا همان گوجه سبز را در فصل بهار در فریزر نگهداری می کنند. و در شب […]
آش آلوچه یکی از غذاهای لذیذ و سنتی شهرستان نجف آباد است. که در فصل بهار طبخ می شود. آلوچه همان گوجه سبز است. که به صورت نوبرانه در فصل بهار دیده می شود. البته نجف آبادی ها آلوچه یا همان گوجه سبز را در فصل بهار در فریزر نگهداری می کنند. و در شب های سرد زمستان این آش را طبخ می کنند.
این مطلب در هفته نامه دیباگران شماره هفتاد و هفتم چاپ شده است.