پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
شنبه, ۱ مهر ۱۴۰۲ / ۲۱:۳۲:۴۰
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
شنبه, ۱ مهر ۱۴۰۲ /
2023 / 09 / 23 ( 2023 / Saturday / September )
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
This search form (with id 1) does not exist!
پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
  • پ
کد خبر: 1378
غذاهای محلی نجف آباد
تاریخ: ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۸
نویسنده خبر: هفته نامه دیباگران
3841 بازدید
۰
0
10

اگردک

اگردک یکی از شیرینی های محلی و سنتی شهرستان نجف آباد اگردک است و در شهرهای دیگر نیز به شکل های متفاوتی طبخ می شود. طرز تهیه آن مشابه دونات است. این شیرینی محلی با سرخ کردن و بدون فر درست می شود. مواد لازم نان اگردک شیر ۲ پیمانه آرد ۴ پیمانه و یا […]

اگردک
بزرگنمایی تصویر


اگردک

یکی از شیرینی های محلی و سنتی شهرستان نجف آباد اگردک است و در شهرهای دیگر نیز به شکل های متفاوتی طبخ می شود. طرز تهیه آن مشابه دونات است. این شیرینی محلی با سرخ کردن و بدون فر درست می شود.

مواد لازم نان اگردک

  • شیر ۲ پیمانه
  • آرد ۴ پیمانه و یا بیشتر
  • شکر ۲ پیمانه
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • چونه خمیر نانوایی ۱ عدد
  • مایه خمیر ۱ قاشق غذا خوری
  • پکینک پودر ۱ قاشق چای خوری
  • سیاه دانه، زردچوبه، زعفران، کنجد، زیره از هر کدام به میزان دلخواه.
    البته می توانید به جز زردچوبه بعضی را حذف کنید.
اگردک

طرز تهیه شیرینی اگردک (۱)

  • مایه خمیر را با کمی شیر یا آ ب  ولرم مخلوط کرده و چند دقیقه ایی صبر می کنیم.
  • چومه خمیر را با مایه خمیر و کمی آب ولرم مخلوط می کنیم، کمی ورز می دهیم و کمی استراحت می دهیم تا آماده شود.
  • شیر را کمی ولرم کرده، شیر را نیز اضافه کرده و خوب به هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود و در ته ظرف ته نشین نشود.
  • زرد چوبه، زعفران، کنجد، زیره و تخم مرغ را نیز اضافه می کنیم و با مایه خمیر آماده شده را نیز اضافه کرده.
    به خوبی مخلوط می می کنیم، بهتر است با دشت به هم بزنیم تا کاملا یک دست شود.
  • آرام آرام آرد را به مواد اضافه می کنیم و به خوبی با دست به هم می زنیم.
    آرد را اینقدر اضافه می کنیم تا خمیری نسبتا سفت بدست آید.
  • درب ظرف را گذاشته و در محلی نسبتا گرم قرار می دهیم تا ورز آید.
    نشانه ورز آمدن خمیر این است که اگر با انگشت در خمیر بزنیم و کمی بکشیم خمیر حالت لانه زنبوری پیدا می کند، و خمیر به حالت فرورفته باقی می ماند، این نشان می دهد خمیر به خوبی عمل آمده است.
  • طرز تهیه شیرینی اگردک (۲)

  • خمیر را مثل نانوایی چانه گرفته، و با وردنه به خوبی مانند نان پهن می کنیم. با کارد به تکه های کوچک برش می دهیم. خمیر باید نه خیلی ضخیم نه خیلی نازک باشد. اگر خیلی ضخیم باشد شیرینی خمیری و اگر خیلی نازک باشد شیرینی خشک می شود.
  • روغن را در یک ماهی تابه به مقدار زیاد ریخته و اجازه می دهیم به خوبی داغ شود.
  • دو طرف تکه های کوچک شده را در روغن به خوبی سرخ می کنیم. دوست داشته باشید می توانید تا شیرینی ها گرم هستند بعد از سرخ شدن و خارج کردن از روغن کمی شکر بر روی آن بریزید.
  • قبل از انداختن تکه ها در روغن آرد اضافی آن را می تکانیم. تا در روغن سیاه نشود. می توانید با قالب تکه ها با مدل دهید تا زیباتر شوند.
  •  
اگردک

این مطلب در هفته نامه دیباگران شماره شصت و پنجم  به چاپ رسیده است.

برچسب های :
​
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی دیباگران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما
    لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید

    خبرهای غذاهای محلی نجف آباد
    • پربازدیدترین ها
    • آخرین خبرها
    • خبرهای مرتبط
    اگردک
    کماج
    گداخته
    گوشت و شوید
    کباب گوشت شتر با سیخ انجیر
    آماج کدو سفید
    کوفته
    شوربا
    آش کلوچه
    طرز تهیه قیمه ریزه
    کدو حلوایی ، تنبل پر خاصیت
    آبگوشت غوره
    کماج
    گندی
    گوشت و به
    ته حلوا
    کباب شامی
    کوفته
    آش رشته
    قورمه سیب
    کلم پلو
    کباب شامی
    کوفته
    ته حلوا
    آش رشته
    دلمه برگ مو
    آبگوشت غوره
    تاس کباب
    قورمه سیب
    آش آلوچه
    پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
    • خانه
    • هفته نامه چاپی
    • هفته نامه الکترونیکی
    • مصاحبه
    • نجف آباد شهر من
    • اینجا همه چی درهمه
     مدیر مسئول : سمیه طالب
    سردبیر : احمد شریعتی
    تلفن تماس : 09122268823
    آدرس: اصفهان، نجف آباد، بلوار شهید آیت جنوبی، پلاک 88 ، موسسه فرهنگی هنری فرهنگ سازان معاصر


    کلیه حقوق مادی و معنوی سایت برای ( هفته نامه دیباگران ) محفوظ می باشد. هرگونه کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک فعال به مطلب مجاز می باشد



    طراحی و توسعه : کاشمروب . IR