اگردک یکی از شیرینی های محلی و سنتی شهرستان نجف آباد اگردک است و در شهرهای دیگر نیز به شکل های متفاوتی طبخ می شود. طرز تهیه آن مشابه دونات است. این شیرینی محلی با سرخ کردن و بدون فر درست می شود. مواد لازم نان اگردک شیر ۲ پیمانه آرد ۴ پیمانه و یا […]
یکی از شیرینی های محلی و سنتی شهرستان نجف آباد اگردک است و در شهرهای دیگر نیز به شکل های متفاوتی طبخ می شود. طرز تهیه آن مشابه دونات است. این شیرینی محلی با سرخ کردن و بدون فر درست می شود.
این مطلب در هفته نامه دیباگران شماره شصت و پنجم به چاپ رسیده است.