تاس کباب یکی از غذاهای سنتی نجف آباد است. از مواد اصلی این غذا گوشت و سیب زمینی است. تاس کاسه مسی معنی می دهد، و در زمان قدیم اغلب ظروف مسی بودند. کبابی هم که داخل این ظرف تهیه می شد را تاس کباب می گفتند. مادربزرگ ها در قدیم تاس کباب را به […]
تاس کباب یکی از غذاهای سنتی نجف آباد است. از مواد اصلی این غذا گوشت و سیب زمینی است.
تاس کاسه مسی معنی می دهد، و در زمان قدیم اغلب ظروف مسی بودند. کبابی هم که داخل این ظرف تهیه می شد را تاس کباب می گفتند.
مادربزرگ ها در قدیم تاس کباب را به صورت خوراکی از گوشت و سبزیجات طبخ می کردند. گوشت تاس کباب باید حتما گوشت گوسفندی بدون چربی و اگر دنده باشد بهتر است. امروزه بعضی تاس کباب را با گوشت چرخ کرده هم درست می کنند اما طعم و مزه خیلی خوبی نخواهد داد.
این مطلب در هفته نامه دیباگران شماره شصت و هشتم به چاپ رسیده است.