پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
دوشنبه, ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ / ۰۷:۰۲:۵۳
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
دوشنبه, ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ /
2023 / 02 / 06 ( 2023 / Monday / February )
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
This search form (with id 1) does not exist!
پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
  • پ
کد خبر: 1468
غذاهای محلی نجف آباد
تاریخ: ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۲
نویسنده خبر: هفته نامه دیباگران
676 بازدید
۰
0
7

تاس کباب

تاس کباب یکی از غذاهای سنتی نجف آباد است. از مواد اصلی این غذا گوشت و سیب زمینی است. تاس کاسه مسی معنی می دهد، و در زمان قدیم اغلب ظروف مسی بودند. کبابی هم که داخل این ظرف تهیه می شد را تاس کباب می گفتند. مادربزرگ ها در قدیم تاس کباب را به […]

تاس کباب
بزرگنمایی تصویر


تاس کباب یکی از غذاهای سنتی نجف آباد است. از مواد اصلی این غذا گوشت و سیب زمینی است.

تاس کاسه مسی معنی می دهد، و در زمان قدیم اغلب ظروف مسی بودند. کبابی هم که داخل این ظرف تهیه می شد را تاس کباب می گفتند.

مادربزرگ ها در قدیم تاس کباب را به صورت خوراکی از گوشت و سبزیجات طبخ می کردند. گوشت تاس کباب باید حتما گوشت گوسفندی بدون چربی و اگر دنده باشد بهتر است. امروزه بعضی تاس کباب را با گوشت چرخ کرده هم درست می کنند اما طعم و مزه خیلی خوبی نخواهد داد.

تاس کباب


مواد اولیه تاس کباب

مواد لازم جهت طبخ تاس کباب

  • گوشت گوسفندی لقمه ایی برای هر نفر ۱۰۰ گرم (البته اگر گوشت دنده استفاده کردید می توانید با گوشت استخوان استفاده کرد)
  • سیب زمینی برای هر نفر یک عدد کوچک
  • پیاز ۲ عددد بزرگ
  • هویج به دلخواه ۳ عدد
  • گوجه ۵ عدد
  • رب گوجه ۲ قاشق غذا خوری
  • روغن، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
تاس کباب


طرز تهیه تاس کباب

طرز تهیه تاس کباب

  • گوشت را به صورت لقمه ایی و پیاز ، سیب زمینی، هویج را به صورت نگینی خرد می کنید. البته بعضی دوست دارند تکه ها به صورت درشت باشد مثلا سیب زمینی هویج به صورت تکه های درشت خرد کنید
  • پیازها را سرخ کرده تا طلایی شود،سپس گوشت ها را به آن اضافه می کنیم. کمی تفت می دهیم و ادویه و زرد چوبه و رب گوجه را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.
  • گوجه ها را رنده کرده و به غذا اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.
  • مقدار کمی آب اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا گوشت ها نرم و پخته شود. زمان پخت برای گوشت چون به صورت تکه ایی حدود ۳ الی ۴ ساعت است. اگر گوشت با استخوان باشد زمان بیشتری نیز لازم است.
  • یکی دو ساعت بعد از پخت گوشت هویج را نیز اضافه کنید و اجازه بدهید همزمان با گوشت ها پخته شود.
  • بعد از پخته گوشت و هویج سیب زمینی ها را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم پخته شود. دقت کنید سیب زمینی ها له نشود
  • در طوبل پخت اگر آب غذا تمام شد اجازه ندهید که ته بگیرد زیرا بو و طعم غذا عوض می شود. کمی آب  جوشیده و داغ به آن اضافه کنید زیرا آب سرد نیز طعم غذا را خراب می کند.
تاس کباب


تاس کباب

نکاتی برای طبخ بهتر تاس کباب

  • به غذا می توانید به دلخواه کمی آبلیمو یا آبغوره اضافه کنید.
  • این غذا هم با نان و هم با برنج غذای لذیذی است .
  • این غذا اگر با روغن و چربی کمی پخته شود یک غذای رژیمی مناسبی می باشد.
  • در بعضی از دستورات مواد با اندازه درشت خرد می شود و لایه به لایه در قابلمه چیده می شود. و در حرارت ملایم پخته می شوند، در بین لایه ها هم حتما ادویه و زردچوبه ریخته شود تا طعم بهتری حاصل شود.

نکات تکمیلی در مورد تاس کباب

  • این غذا با گوشت قرمز پخته می شود و می توان با گوشت مرغ یا بوقلمون هم پخته شود.
  • برای اینکه این غذا سریعتر آماده شود می توان از گوشت چرخ کرده استفاده کرد.

این مطلب در هفته نامه دیباگران شماره شصت و هشتم به چاپ رسیده است.

با دیگر غذاهای محلی نجف‌آباد آشنا شوید

برچسب های :
​
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی دیباگران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما
    لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید

    خبرهای غذاهای محلی نجف آباد
    • پربازدیدترین ها
    • آخرین خبرها
    • خبرهای مرتبط
    اگردک
    کماج
    گداخته
    گوشت و شوید
    کباب گوشت شتر با سیخ انجیر
    آماج کدو سفید
    کوفته
    شوربا
    آش کلوچه
    طرز تهیه حلیم بادمجان
    کدو حلوایی ، تنبل پر خاصیت
    آبگوشت غوره
    کماج
    گندی
    گوشت و به
    ته حلوا
    کباب شامی
    کوفته
    آش رشته
    قورمه سیب
    گوشت و شوید
    آبگوشت نخودآب
    طرز تهیه حلیم بادمجان
    یتیمچه
    گداخته
    کلم پلو
    گندی
    کوکو سبزی
    کماج
    کوفته
    پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
    • خانه
    • هفته نامه چاپی
    • هفته نامه الکترونیکی
    • مصاحبه
    • نجف آباد شهر من
    • اینجا همه چی درهمه

    کلیه حقوق مادی و معنوی سایت برای ( هفته نامه دیباگران ) محفوظ می باشد. هرگونه کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک فعال به مطلب مجاز می باشد


    طراحی و توسعه : کاشمروب . IR