پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
دوشنبه, ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۱:۱۷:۳۳
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
دوشنبه, ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ /
2023 / 01 / 30 ( 2023 / Monday / January )
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
This search form (with id 1) does not exist!
پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
  • پ
کد خبر: 2143
غذاهای محلی نجف آباد
تاریخ: ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۵
نویسنده خبر: هفته نامه دیباگران
817 بازدید
۰
0
4

کباب شامی

کباب شامی گوشت یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین کباب های ایرانی است و یکی از معروف ترین غذاهای خانگی محسوب می شود. که در نجف آباد با سبک خاصی طبخ شده و بسیار لذیذ است . مواد لازم برای کباب شامی نجف آبادی  گوشت چرخ کرده بدون چربی :۳۰۰ گرم تخم مرغ:۱عدد  پیاز بزرگ […]

کباب شامی
بزرگنمایی تصویر


کباب شامی گوشت یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین کباب های ایرانی است و یکی از معروف ترین غذاهای خانگی محسوب می شود. که در نجف آباد با سبک خاصی طبخ شده و بسیار لذیذ است .

کباب شامی


مواد اولیه کباب شامی

مواد لازم برای کباب شامی نجف آبادی

  •  گوشت چرخ کرده بدون چربی :۳۰۰ گرم
  • تخم مرغ:۱عدد
  •  پیاز بزرگ : ۱ عدد
  • گوجه :۳ عدد
  •  آرد نخودچی : ۲ قاشق غذاخوری
  • مرزه خشک:۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه :به مقدار لازم
  • روغن :۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه  کباب شامی

  •  گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده که باید با رنده ریز رنده شود. را مانند مواد مایه کباب کوبیده کمی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند .
  • در مرحله دوم آرد نخودچی را به همراه نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید. و مواد را مجدداً خوب ورز دهید تا کاملاً یکدست و منسجم شوند.
  • سپس تخم مرغ و مرزه خشک را اضافه کرده و به مدت دو دقیقه ورز می دهیم مواد کباب شامی ما آماده شده است.
  •  ماهی تابه را روی اجاق گذاشته بعد از کمی گرم شدن روغن را اضافه می کنیم تا روغن داغ شده. از مواد به اندازه یک گردو برداشته ، کف دست پهن می کنیم و داخل تابه گذاشته تا سرخ شود. مواد پهن شده نباید خیلی نازک یا خیلی ضخیم باشد ضخامت آن باید حدود یک سانتی متر باشد.
  • پس از اینکه یک سمت شامی ها سرخ شد آنها را برگردانید تا سمت دیگر هم سرخ شود.
  •  پس از سرخ شدن کتلت ها گوجه ها را از وسط نصف کنید و در روغن سرخ کنید.
    و سپس شامی را روی گوجه های سرخ شده قرار داده و کمی درب ماهی تابه را گذاشته تا شامی ها کمی نرم شده و طعم گوجه گرفته.

نکته طبخ کباب شامی

  •  اگر برای درست کردن کباب شامی ها عجله ندارید یک نایلون روی مواد کشیده. و آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید که مواد خوب منسجم شود تا خوشمزه تر هم شود.

خواص کباب شامی 

  •  پروتیین بالایی دارد ، سرشار از آهن است ، دارای ویتامین B بالایی است ، زینک را در بدن افزایش می دهد.
  •  خواص مرزه : جوان سازی پوست صورت ، به خاطر فیبر بالایی که دارد برای لاغری و کاهش وزن مناسب می باشد.

مرزه

مرزه سبزی از خانواده نعناع می باشد. که بیشتر  در آمریکا و اروپای شرقی در غذاها استفاده می شود. بوته مرزه یک ساله است و برگ های صاف و گل های کوچکی دارد،
که با ترخون متفاوت است .

خواص مرزه

این مطلب در هفته نامه دیباگران شماره هشتاد و هشتم به چاپ رسیده است.

با دیگر غذاهای محلی نجف‌آباد آشنا شوید

از سایت موسسه فرهنگی هنری فرهنگ سازان معاصر دیدن کنید

برچسب های :
​
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی دیباگران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما
    لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید

    خبرهای غذاهای محلی نجف آباد
    • پربازدیدترین ها
    • آخرین خبرها
    • خبرهای مرتبط
    اگردک
    کماج
    گداخته
    گوشت و شوید
    کباب گوشت شتر با سیخ انجیر
    آماج کدو سفید
    کوفته
    شوربا
    آش کلوچه
    طرز تهیه حلیم بادمجان
    کدو حلوایی ، تنبل پر خاصیت
    آبگوشت غوره
    کماج
    گندی
    گوشت و به
    ته حلوا
    کباب شامی
    کوفته
    آش رشته
    قورمه سیب
    قورمه سیب
    ته حلوا
    شوربا
    گوشت و شوید
    کلم پلو
    گوشت و به
    اگردک
    نان پنجره ایی
    کوکو سبزی
    آش رشته
    پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
    • خانه
    • هفته نامه چاپی
    • هفته نامه الکترونیکی
    • مصاحبه
    • نجف آباد شهر من
    • اینجا همه چی درهمه

    کلیه حقوق مادی و معنوی سایت برای ( هفته نامه دیباگران ) محفوظ می باشد. هرگونه کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک فعال به مطلب مجاز می باشد


    طراحی و توسعه : کاشمروب . IR