پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
شنبه, ۱ مهر ۱۴۰۲ / ۲۰:۴۲:۳۶
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
شنبه, ۱ مهر ۱۴۰۲ /
2023 / 09 / 23 ( 2023 / Saturday / September )
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
This search form (with id 1) does not exist!
پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
  • پ
کد خبر: 7965
غذاهای محلی نجف آباد
تاریخ: ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - ۸:۴۵
نویسنده خبر: هفته نامه دیباگران
70 بازدید
۰
0
5

کدو حلوایی ، تنبل پر خاصیت

کدو حلوایی یا کدو تنبل یک محصول و میوه پاییزی و زمستانی است. کدو حلوایی دارای طعم دلپذیری و سرشار از مواد معدنی و ویتامین ها و انتی اکسیدان و فیبر است. کدو تنبل خاصیت آنتی اکسیدانی فوق‌العاده ای دارد که از بروز سرماخوردگی و آنفلوآنزا جلوگیری می کند. از جمله خواص دیگر کدو تنبل […]

کدو حلوایی ، تنبل پر خاصیت
بزرگنمایی تصویر


کدو حلوایی یا کدو تنبل یک محصول و میوه پاییزی و زمستانی است. کدو حلوایی دارای طعم دلپذیری و سرشار از مواد معدنی و ویتامین ها و انتی اکسیدان و فیبر است. کدو تنبل خاصیت آنتی اکسیدانی فوق‌العاده ای دارد که از بروز سرماخوردگی و آنفلوآنزا جلوگیری می کند.

از جمله خواص دیگر کدو تنبل می توان به بهبود سلامت قلب، چشم، کاهش فشار خون بالا، لاغری، تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از سرماخوردگی اشاره کرد همچنین کدو حلوایی برای زنان باردار و کودکان نیز بسیار مفید است.

از جمله غذاهای سنتی و خوشمزه نجف آباد در زمستان آش کدو حلوایی و خورش آن است.

کدو حلوایی ، تنبل پر خاصیت


آش کدو حلوایی

طرز تهیه آش کدو حلوایی

مواد لازم

  • کدو حلوایی پوست گرفته و خرد شده: ۵۰۰ گرم
  • ماش:  ۱/۲ پیمانه
  • لوبیا چشم بلبلی:  ۱/۲ پیمانه
  • نخود:  ۱/۴ پیمانه
  • لوبیا چیتی:  ۱/۴ پیمانه
  • لوبیا سفید:  ۱/۴ پیمانه
  • بلغور گندم:  ۲ پیمانه
  • سبزی آش خرد شده:  ۱ کیلوگرم
  • پیاز داغ:  ۴ قاشق غذاخوری
  • نعنا داغ:  ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، زردچوبه، فلفل و دارچین به مقدار لازم
  • روغن به میزان لازم

حبوبات ذکر شده را چند ساعت خیس کنید و سپس آن ها را بپزید. بلغور گندم را نیز با ۴ پیمانه آب روی حرارت متوسط با درب باز اجازه دهید بپزد و نرم شود. در قابلمه دیگری آب را به جوش آورید و سپس سبزی آش و کدوی خرد شده را به آن اضافه کنید و مقداری نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه کنید و بگذارید سبزی و کدو با حرارت متوسط بپزند و نرم شوند. (در صورت دلخواه می توانید به جای اینکه کدو را بپزید آن را جداگانه با پیاز تفت دهید و در مراحل آخر پخت آش به آن اضافه کنید).

بعد از اینکه سبزی و کدو پخته شد، حبوبات پخته شده و بلغور را به آن ها اضافه کنیدو حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید آش جا بیفتد.

در پایان نیمی از پیاز داغ را در آش بریزید و نمک و فلفل را به مقدار دلخواه به آن اضافه کنید. سپس حرارت را خاموش کنید و آش کدو حلوایی را در ظرف سرو بکشید و پیاز و نعنا داغ تزیین کنید. نوش جان!

زهرا طاهری

این مطلب در هفته نامه دیباگران شماره نود و پنجم به چاپ رسیده است.

با دیگر غذاهای محلی نجف‌آباد آشنا شوید

از سایت موسسه فرهنگی هنری فرهنگ سازان معاصر دیدن کنید

 

برچسب های :
​
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی دیباگران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما
    لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید

    خبرهای غذاهای محلی نجف آباد
    • پربازدیدترین ها
    • آخرین خبرها
    • خبرهای مرتبط
    اگردک
    کماج
    گداخته
    گوشت و شوید
    کباب گوشت شتر با سیخ انجیر
    آماج کدو سفید
    کوفته
    شوربا
    آش کلوچه
    طرز تهیه قیمه ریزه
    کدو حلوایی ، تنبل پر خاصیت
    آبگوشت غوره
    کماج
    گندی
    گوشت و به
    ته حلوا
    کباب شامی
    کوفته
    آش رشته
    قورمه سیب
    کوفته
    ته حلوا
    کلم پلو
    گندی
    کوکو سبزی
    کماج
    قورمه سیب
    طرز تهیه حلیم بادمجان
    آبگوشت غوره
    کشک و بادمجان
    پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
    • خانه
    • هفته نامه چاپی
    • هفته نامه الکترونیکی
    • مصاحبه
    • نجف آباد شهر من
    • اینجا همه چی درهمه
     مدیر مسئول : سمیه طالب
    سردبیر : احمد شریعتی
    تلفن تماس : 09122268823
    آدرس: اصفهان، نجف آباد، بلوار شهید آیت جنوبی، پلاک 88 ، موسسه فرهنگی هنری فرهنگ سازان معاصر


    کلیه حقوق مادی و معنوی سایت برای ( هفته نامه دیباگران ) محفوظ می باشد. هرگونه کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک فعال به مطلب مجاز می باشد



    طراحی و توسعه : کاشمروب . IR