کماج کماج یه زمانی از ابهت خاصی برخوردار بوده است. که به صورت تحفه هایی بوده که خانواده عروس برای خانواده داماد پیشکش می کردند. اگر پای صحبت های ییرزن های مجلس نشسته باشی می شنوید که از کماج هایی که خودشان توی مطبخ لای خل میکردن به چه شیرینی یاد می کنند. توضیح خل: […]
کماج یه زمانی از ابهت خاصی برخوردار بوده است. که به صورت تحفه هایی بوده که خانواده عروس برای خانواده داماد پیشکش می کردند. اگر پای صحبت های ییرزن های مجلس نشسته باشی می شنوید که از کماج هایی که خودشان توی مطبخ لای خل میکردن به چه شیرینی یاد می کنند.
توضیح خل: آتش مطبخ را با کاه درست می کردند کاغذی را با چوب کبریت آتش زده روی کاه ها انداخته و مثل تخمه که بو می دهند کاه ها را با قلاب زیر و رو کرده آتش که گرفت با قلاب کوبیده و نرم می کنند و کماج دان را زیر کاه ها قرار داده به صورتی که آتش همه جای کماج دان را بگیرد.
این مطلب در هفته نامه دیباگران شماره نود و چهارم به چاپ رسیده است.
با دیگر غذاهای محلی نجفآباد آشنا شوید
از سایت موسسه فرهنگی هنری فرهنگ سازان معاصر دیدن کنید