پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
دوشنبه, ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ / ۰۷:۱۶:۵۲
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
دوشنبه, ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ /
2023 / 02 / 06 ( 2023 / Monday / February )
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
This search form (with id 1) does not exist!
پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
  • هفته نامه چاپی
  • اخبار نجف آباد
  • نجف آباد شهر من
  • برگزیده ها
  • اخبار کوتاه
  • اینجا همه چی درهمه
  • هنر و هنرمند
  • تازه ترین های جهان
  • پ
کد خبر: 2274
غذاهای محلی نجف آباد
تاریخ: ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۴:۲۰
نویسنده خبر: هفته نامه دیباگران
756 بازدید
۰
0
3

گوشت و به

یکی از غذاهای سنتی و لذیذ شهرستان نجف آباد آبگوشت لوبیا و به یا همان گوشت و به  است. که به آن گوشت و به می گویند. و به دلیل اینکه هم به و هم لوبیای آن درباغ های نجف آباد کشت می شود یک آبگوشت محلی محسوب می شود. مواد لازم برای گوشت و […]

گوشت و به
بزرگنمایی تصویر


یکی از غذاهای سنتی و لذیذ شهرستان نجف آباد آبگوشت لوبیا و به یا همان گوشت و به  است. که به آن گوشت و به می گویند. و به دلیل اینکه هم به و هم لوبیای آن درباغ های نجف آباد کشت می شود یک آبگوشت محلی محسوب می شود.

گوشت و به


مواد اولیه گوشت و به

مواد لازم برای گوشت و به

  • گوشت با چربی : ۳۰۰ گرم
  • لوبیا نجف آبادی یا همان لوبیا چشم بلبلی : ۱ پیمانه
  • رب گوجه فرنگی :۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز:: ۱ عدد
  • زردچوبه ، نمک ، فلفل : به میزان لازم
  • بلغور گندم : نصفه پیمانه
  • به : دو عدد
  • خرده برنج : نیم پیمانه

طرز تهیه گوشت و به

ابتدا گوشت  را در قابلمه ریخته و بازردچوبه کمی می جوشانیم.سپیس آب آن را خالی کرده و مجدد با  لوبیا ، پیاز ریز شده و زردچوبه و نمک و فلفل در قابلمه ریخته و حدود ۵ الی  ۶ برابر حجم مواد آب اضافه می کنیم . بعد از جوش آمدن آب درب قابلمه را گذاشته و روی شعله ملایم قرار داده تا پخته شود .

این آبگوشت را اگر در قابلمه مسی یا سنگی بپزیم طوری که به آرامی پخته شود بسیار لذیذ خواهد بود. و یکی از رموز خوشمزه تر شدن  این غذا همین است. کمی که گوشت نرم شد به را خرد کرده و به غذا اضافه می کنیم. در ظرفی جداگانه بلغور و خرده برنج را پخته تا به خوبی نرم شود. و  بعد که گوشت و لوبیا خوب پخته شد برای لعاب  انداختن بلغور و خرده برنج را اضافه می کنیم.

در آخر رب گوجه فرنگی را هم اضافه می کنیم. غذای ما بعد از زمان ۳ الی ۴ ساعت به خوبی جا افتاده و روغن انداخته و آماده است. در این مرحله آب آبگوشت را جدا کرده و بقیه مواد را با گوشت کوب بکوبید ، غذای ما آماد سرو می باشد. این غذا با ترشی مخصوصا ترشی بادمجان و یا سبزی تازه بسیار دلچسب می باشد . نوش جانتان

فوت و فن های یک آبگوشت لوبیا  به خوشمزه 

  • خیس کردن لوبیا در شب قبل برای گرفته شدن نفخ
  • گوشت بهتره که گوسفندی باشه تا در نهایت یه آبگوشت لذیذ داشته باشیم.
  • استفاده از دنبه فراموش نشود.
  • حتماً آبگوشت را با حرارت ملایم و آرام آرام بپزید تا خوب جا بیفتد .

خاصیت آبگوشت لوبیا و به 

  • دارای ویتامین های A و B و مواد معدنی مانند منیزیم ، پتاسیم ، آهن ، مس ، مس ، آنتی بیوتیک است .
  • لوبیا نجف آبادی یک منبع غنی از آنتی اکسیدان ها ودرمان دیابت ، بهبود قلب و عروق و بهبود هضم مفید می باشد.

این مطلب در هفته نامه دیباگران شماره نود و یکم به چاپ رسیده است.

با دیگر غذاهای محلی نجف‌آباد آشنا شوید

از سایت موسسه فرهنگی هنری فرهنگ سازان معاصر دیدن کنید

برچسب های :
​
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی دیباگران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما
    لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید

    خبرهای غذاهای محلی نجف آباد
    • پربازدیدترین ها
    • آخرین خبرها
    • خبرهای مرتبط
    اگردک
    کماج
    گداخته
    گوشت و شوید
    کباب گوشت شتر با سیخ انجیر
    آماج کدو سفید
    کوفته
    شوربا
    آش کلوچه
    طرز تهیه حلیم بادمجان
    کدو حلوایی ، تنبل پر خاصیت
    آبگوشت غوره
    کماج
    گندی
    گوشت و به
    ته حلوا
    کباب شامی
    کوفته
    آش رشته
    قورمه سیب
    کدو حلوایی ، تنبل پر خاصیت
    کباب حسینی
    ته حلوا
    آش رشته
    کوفته
    طرز تهیه حلیم بادمجان
    طرز تهیه قیمه ریزه
    آش خرفه
    تاس کباب
    آبگوشت لپه
    پایگاه خبری تحلیلی دیباگران
    • خانه
    • هفته نامه چاپی
    • هفته نامه الکترونیکی
    • مصاحبه
    • نجف آباد شهر من
    • اینجا همه چی درهمه

    کلیه حقوق مادی و معنوی سایت برای ( هفته نامه دیباگران ) محفوظ می باشد. هرگونه کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک فعال به مطلب مجاز می باشد


    طراحی و توسعه : کاشمروب . IR